ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 25 Φεβρουαρίου 2013
  • Views657

 

Ένταση και γενικευμένα επεισόδια εκτιλύχθηκαν στην αναμέτρηση της Καβάλας με τον Εθνικό Γαζώρου. Το έκρυθμο της κατάστασης φαινόταν από τα πρώτα λεπτά, με τους ποδοσφαιριστές να έχουν έντονους διαλόγους, κάτι που έφεραν την έκρηξη με το σφύριγμα της λήξης του πρώτου 45λέπτου.

Ο Κατσαβάκης διαμαρτυρήθηκε έντονα για ένα πέναλτι που δόθηκε στην Καβάλα. Εκεί ξεκίνησαν οι συμπλοκές ανάμεσα σε παίκτες και άλλους ανθρώπους που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον διαιτητή να προσπαθεί μάταια να τους δείχνει το δρόμο για τα αποδυτήρια.

Ο Εντιαγέ γρονθοκόπησε τον Κοσμίδη, αλλά δεν έγινε αντιληπτός. Ο διαιτητής θεώρησε ότι το έκανε ο Ντουτσαρίδης και τον κυνηγούσε για να του δείξει την κόκκινη! Τελικά του έδειξε τον δρόμο για τα αποδυτήρια ενώ ο Εντιαγέ έγινε αλλαγή για να μην συνεχιστούν τα επεισόδια.

Ο Κοσμίδης που δέχτηκε το χτύπημα επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο με τέσσερα ράμματα και δεμένο το κεφάλι του.

Στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, οι δύο πρωταγωνιστές του επεισοδίου ήταν και οι σκόρερ της της Καβάλας στην ισοπαλία 2-2. Ο Κατσαβάκης στο 80 μείωσε και ο Γαϊδατζής στο 90 ισοφάρισε για τον Γάζωρο.

Print Friendly

Share

About Author

Θόδωρος

(0) Readers Comments