ΠΑΓΓΑΙΟ — 24 Μαΐου 2012
  • Views189

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=bfmPwzivRsE[/tube]

Οι συζητήσεις μεταξύ δημοτικών συμβούλων του δήμου Παγγαίου δίνουν και παίρνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς το δικαίωμα της συνάντησης μεταξύ των Ελλήνων πολιτών είναι συνταγματικά εξασφαλισμένο!

Και μπορεί οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης Ιωάννης Φιλόσογλου και Χαράλαμπος Χρυσανίδης να χαρακτηρίζουν τις συναντήσεις αυτές ως απολύτως φυσιολογικές, δεν λείπουν όμως και τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για επαφές με στόχο την κατάρτιση ενός ενιαίου ψηφοδελτίου για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, ακόμα και αν αυτές θα γίνουν σε 2,5 χρόνια. Οι ίδιοι, πάντως, επιβεβαιώνουν μεν τις φήμες αυτές, ωστόσο τις περιορίζουν σε ένα απλά φιλικό επίπεδο, καθώς δηλώνουν ότι οποιαδήποτε επαφή για την κατάρτιση κοινού ψηφοδελτίου είναι άκαιρη (μιας και απέχουμε 2 χρόνια από τις δημοτικές εκλογές).

Πάντως ο Ιωάννης Φιλόσογλου δεν έκρυψε, για πολλοστή φορά, την επιθυμία του να θέσει υποψηφιότητα για την δημαρχία Παγγαίου, ενώ και ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασιών, σε περίπτωση που προκύψει ένα ψηφοδέλτιο ικανό να επιλύσει τα προβλήματα του δήμου Παγγαίου.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments