ΔΡΑΜΑ — 23 Μαΐου 2013
  • Views186

Το Δήμο Κ. Νευροκοπίου επισκέφθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, Άρης Γιαννακίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας, Γιάννη Ξανθόπουλο, προκειμένου να διαπιστώσουν την πορεία εκτέλεσης του έργου της παράκαμψης του Κ. Νευροκοπίου και της κατασκευής της γέφυρας επί του χειμάρρου Λευκογείων, προϋπολογισμού 7.500.000€.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους ο κ. Περιφερειάρχης και ο κ. Αντιπεριφερειάρχης είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά για την πρόοδο των εργασιών από εκπροσώπους του προγράμματος Interreg (Ελλάδα-Βουλγαρία) στο οποίο είναι ενταγμένο το έργο, αλλά και από τεχνικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Δράμας.

Στη συνέχεια οι δύο άνδρες επισκέφθηκαν το δημαρχείο Κ. Νευροκοπίου όπου παρέδωσαν στον Αντιδήμαρχο κ. Σίγγο την απόφαση ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου “Βελτίωση-Ενεργειακή Αναβάθμιση Σχολικών Μονάδων Τ.Κ. Περιθωρίου και Τ.Κ. Βώλακα Δήμου Κ. Νευροκοπίου”, προϋπολογισμού 1.130.000€.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας σε δηλώσεις του μετά το πέρας της επίσκεψης εξέφρασε την ικανοποίησή του σχετικά με την πορεία εκτέλεσης του έργου της παράκαμψης Κ. Νευροκοπίου, τονίζοντας πως καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου οι εργασίες να έχουν ολοκληρωθεί μέσα στη συμβατική προθεσμία, στις αρχές του 2014. Όσον αφορά την απόφαση ένταξης του νέου έργου για τις σχολικές μονάδες, ο κ. Ξανθόπουλος επεσήμανε πως “αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά έμπρακτα η βούληση του Περιφερειάρχη για άμεση υιοθέτηση των προτάσεων των τελικών δικαιούχων της Δράμας, που οδηγεί σε ταχύτατες εντάξεις νέων έργων στο ΕΣΠΑ”.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments