ΔΡΑΜΑ — 24 Ιουλίου 2013
  • Views205

Επίσκεψη εργασίας πραγματοποίησε στον Δήμο Κ. Νευροκοπίου ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Ξανθόπουλος συνοδευόμενος από τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Μιχάλη Σούσο και τους προϊσταμένους της ίδιας υπηρεσίας κ. Θόδωρο Σιδηρόπουλο και κ. Νίκη Κεφαλίδου, προκειμένου να εξετασθεί η πορεία εκτέλεσης των έργων στην περιοχή. Από πλευράς του Δήμου Κ. Νευροκοπίου στην σύσκεψη που έλαβε χώρα στο Δημαρχείο, πλην του Δημάρχου κ. Μελέτη Μαυρίδη παρευρέθησαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Παντελής Καραϊσαρλής, κ. Δημήτρης Σίγγος και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Σεφερίδης.

Ο κ. Ξανθόπουλος κατ’ εντολή του Περιφερειάρχη κ. Άρη Γιαννακίδη, παρέδωσε στο Δήμαρχο την απόφαση ένταξης στο ΕΣΠΑ του έργου ¨Αντικατάσταση εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Τοπικής Κοινότητας Περιθωρίου¨ προϋπολογισμού 1.340.000,000 €.

Στη σύσκεψη επίσης εξετάσθηκαν η ετοιμότητα προς ένταξη στο ΕΣΠΑ των μελετών για την κτιριακή αναβάθμιση του Κέντρου Υγείας Κ. Νευροκοπίου και την κατασκευή του νέου δωδεκαθέσιου Δημοτικού Σχολείου.

Μετέπειτα ο κ. Αντιπεριφερειάρχης συνοδευόμενος από τους μηχανικούς της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών Δράμας, επισκέφθηκε το εργοτάξιο του έργου της Παράκαμψης του Νευροκοπίου προκειμένου να έχει ιδία γνώση για την πρόοδο των εργασιών.

Ο κ. Ξανθόπουλος στις δηλώσεις του ανέφερε : «Οι επισκέψεις εργασίας είναι χρήσιμες διότι επί τόπου εξετάζονται τα προβλήματα, συζητούνται με τους εκπροσώπους των τοπικών κοινωνιών και δίνονται λύσεις. Συγχρόνως είχαμε την δυνατότητα με την αυτοψία που πραγματοποιήσαμε να διαπιστώσουμε ότι το μεγάλο έργο της παράκαμψης του Νευροκοπίου προχωράει με γρήγορους ρυθμούς και θα είναι έτοιμο πριν τον Απρίλιο του 2014. Ευχαριστώ για τις προσπάθειες τους, τους συνεργάτες μου στη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών και τους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Κ. Νευροκοπίου.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments