ΠΑΓΓΑΙΟ — 26 Ιουνίου 2012
  • Views185

Σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012, ο Βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης, περιηγήθηκε στις πληγείσες, από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, περιοχές του Νομού Καβάλας, συνοδευόμενος από τον κ. Κωνσταντίνο Παπαμερή, Πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Πρώην Δήμου Ορφανού, τον κ. Χρήστο Διαμαντίδη, Πρόεδρο Τοπικού Συμβουλίου Ποδοχωρίου – Κοκκινοχωρίου και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Παγγαίου και τον κ. Αλέξανδρο Ζέρβα, πρώην αγροτοσυνδικαλιστή.

Οι ζημιές εκτείνονται σε περιοχή 2000 (+-10%) στρεμμάτων, στα σύνορα Ποδοχωρίου – Κοκκινοχωρίου και περιλαμβάνει καλλιέργειες αμπελιών επιτραπέζιων κοινοποιήσιμων, ηλίανθου και βρώσιμης ελιάς.

Ενημερώθηκε το αρμόδιο γραφείο του ΕΛΓΑ στην Καβάλα και προγραμματίστηκε επίσκεψη στην περιοχή, για την καταγραφή των ζημιών.

Ακολούθησε συζήτηση με τους καλλιεργητές, με αναφορές στα σοβαρά θέματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος της περιοχής.

Για τις ζημιές από την κακοκαιρία, αλλά και για το σύνολο των προβλημάτων που καταγράφηκαν, ενημερώθηκε ο Υπεύθυνος Τομεάρχης Γεωργίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κασαπίδης Γεώργιος.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments