ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 22 Φεβρουαρίου 2012
  • Views175

Την Καβάλα επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, στα πλαίσια της περιοδείας του ανά την επικράτεια.

Ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε, αρχικά, το Εργατικό Κέντρο και στην συνάντηση του με τους εργαζομένους των οργανισμών εργατικής εστίας και εργατικής κατοικίας αλλά και εκπροσώπων θιγόμενων κλάδων, χαρακτήρισε ως Έγκλημα το διαφαινόμενο λουκέτο σε αυτούς τους οργανισμούς.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=8fg3QY16lww[/tube]

Στη συνέχεια, ο κ. Τσίπρας συναντήθηκε με υπαλλήλους του Δήμου Καβάλας στην Δημοτική Βιβλιοθήκη. Στη συνάντηση αυτή ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι η κυβέρνηση διαλύοει το δημόσιο τομέα ώστε ευκολότερα να διαλύσουν και τον ιδιωτικό, ενώ υπογραμμίσε πως ο εύκολος στόχος που θα έπειθε ιδεολογικά για όσα διέρχεται η χώρα ήταν η επίθεση στο δημόσιο τομέα.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=c88j06cawOQ[/tube]

Η συνάντηση με τους υπαλλήλους του δήμου Καβάλας πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική Βιβλιοθήκη, καθώς ο δήμαρχος Καβάλας Κωστής Σιμιτσής αρνήθηκε να παραχωρήσει το χώρο του δημοτικού συμβουλίου για τη συνάντηση του Αλέξη Τσίπρα με τους εργαζόμενους του Δήμου.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=7aCiHLyCQTQ[/tube]

Το απόγευμα, ο Αλέξης Τσίπρας και η ανεξάρτητη βουλευτής Σοφία Σακοράφα, σε ομιλία τους στο αμφιθέατρο του διοικητηρίου άσκησαν δριμύτατη κριτική στις επιλογές της κυβέρνησης Παπαδήμου.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=mYlTdSXyR28[/tube]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments