ΕΠΙΚΑΙΡΑ — 04 Ιουλίου 2013
  • Views310

Επίθεση με γκαζάκια σε υπηρεσιακά αυτοκίνητα της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας έκαναν κουκουλοφόροι το βράδυ της Τετάρτης, με τις πρώτες ενδείξεις να δείχνουν ότι πρόκειται για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Οι δράστες, λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα πέταξαν γκαζάκι στον χώρο στάθμευσης της Αντιπεριφέρειας Καβάλας, με αποτέλεσμα να καούν αυτοκίνητα και να συγκλονιστεί η περιοχή από τις εκρήξεις.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών, ενώ οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου. Τα αίτια της επίθεσης δεν έχουν γίνει ως τώρα γνωστά με τις αρχές να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα. Ωστόσο αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που μιλούν για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου σύντομα θα υπάρξει σχετική ανάρτηση – ανακοίνωση στον γνωστό ιστότοπο Indymedia.

Από τους εκρηκτικούς μηχανισμούς ένα λεωφορείο και δύο επιβατικά καταστράφηκαν σχεδόν ολοκληρωτικά, ενώ όπως αναφέρει ο Αστυνομικός Διευθυντής Καβάλας, Αβραάμ Κοσκερίδης, τις εκρήξεις προκάλεσε ομάδα περίπου 30 ατόμων με κουκούλες και κράνη, ντυμένοι στα μαύρα, οι οποίοι στη συνέχεια κατευθύνθηκαν από το πάρκινγκ της αντιπεριφέρειας προς την οδό Βενιζέλου και αφού έβαλαν φωτιά σε κάδους ανέβηκαν τα σκαλιά προς την οδό Φιλίππου και εξαφανίστηκαν.

Print Friendly

Share

About Author

Θόδωρος

(0) Readers Comments