ΞΑΝΘΗ — 01 Απριλίου 2013
  • Views215

Χθες 31/3/2013 γιορτάστηκε στην Ξάνθη η επέτειος έναρξης του απελευθερωτικού αγώνα της Κύπρου που έγινε την 1η Απριλίου 1955, μια διοργάνωση που έγινε από τον Σύλλογο Κυπρίων Ν. Ξάνθης. Οι εορτασμοί ξεκίνησαν με επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες που έγινε στο Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ξάνθης  και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμονα,  με την παρουσία των στρατιωτικών και πολιτικών αρχών της πόλης μας. Στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφανιών στο Ηρώο της πόλης τη συνοδεία της Μπάντας και τιμητικού αγήματος του Δ.Σ.Σ.  Ακολούθησε δεξίωση με εδέσματα που ετοίμασαν οι κυρίες του συλλόγου στο εστιατόριο Κληματαριά στην Κεντρική πλατεία.

 

Ο Σύλλογος Κυπρίων Ν. Ξάνθης θεωρεί υποχρέωση του να ευχαριστήσει θερμά τον Στρατηγό  και γενικότερα το  Δ.Σ.Σ που συμμετείχε στον χθεσινό εορτασμό, με ομάδα αξιωματικών, τον ίδιο τον στρατηγό, αλλά και με τιμητικό άγημα και την μπάντα του σώματος.

Ευχαριστούμε ακόμη θερμά τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Παντελεήμονα, τον δήμαρχο Ξάνθης κ. Στυλιανίδη , καθώς και τους εκπροσώπους όλων των σωμάτων ασφαλείας, τους συλλόγους των αποστράτων, τους συλλόγους Ποντίων και Μικρασιατών καθώς και όλους τους φίλους του συλλόγου μας που τίμησαν την εκδήλωση μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ακόμη στα παιδιά τους φοιτητές μας της Κυπριακής Ένωσης Φοιτητών και Φίλων, καθώς και στα παιδιά του συλλόγου μας που με τις παραδοσιακές τους στολές, φέροντες την κυπριακή σημαία και την γαλανόλευκη, ήταν εκεί για να λαμπρύνουν ακόμη πιο πολύ τις εκδηλώσεις μας.

 

Τέλος ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς των μέσων ενημέρωσης της πόλης και της περιφέρειας μας γιατί είστε πάντα δίπλα μας και προβάλετε τις εκδηλώσεις μας, αλλά και για τη γενικότερη συμπαράσταση σας σε μας και στην Κύπρο μας.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Print Friendly

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Όλα μηδέν στη Ξάνθη

Οκτώβριος 03, 2016
ΦΕΞ | 6ο Micro μ Festival

ΦΕΞ | 6ο Micro μ Festival

Σεπτέμβριος 28, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments