ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 21 Ιουνίου 2013
  • Views159

Νέο πρόγραμμα διακανονισμών για όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του νερού, με αύξηση του αριθμού των δόσεων και προσωρινή αναστολή των μέτρων αναγκαστικής είσπραξης μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2014 ανακοίνωσε η ΕΥΔΑΠ.

Πλέον, για τους πελάτες με αποδεδειγμένη οικονομική δυσκολία, οι δόσεις από 6 που είναι σήμερα αυξάνονται σε 36. Αναστέλλονται προσωρινά, όπως προαναφέρθηκε, τα μέτρα αναγκαστικής είσπραξης μέχρι το ποσό των 3.000 ευρώ. Κι αυτό υπό την προϋπόθεση ότι ο οφειλέτης θα προσέλθει στην εταιρεία για να κάνει διακανονισμό.

Όπως εξηγούν από την ΕΥΔΑΠ, οι χρόνια άνεργοι και οι άνθρωποι με αναπηρία που δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν τις δόσεις και πάνω από 36.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να προσκομίσουν φωτοτυπία της κάρτας ανεργίας και των δικαιολογητικών που πιστοποιούν την αναπηρία. Την ίδια ώρα, από την εταιρεία προχωρούν στην απλούστευση των διαδικασιών που απαιτούνται προκειμένου να γίνει διακανονισμός για την αποπληρωμή των χρεών.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments