ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 01 Φεβρουαρίου 2013
  • Views188

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=ewdluP3m1fk[/tube]

Μετά από δουλειά μηνών το τμήμα Ασφαλείας Καβάλας εξιχνίασε υπόθεση 7 τουλάχιστον διαρρήξεων που έγιναν στην Καβάλα τον Μάη του 2011. Πρόκειται για διαρρήξεις διαμερισμάτων στις οδούς Θεσσαλονίκης, Αιόλου, Αρτέμιδος, Εμ. Μπενάκη κτλ. Δράστες είναι 5 άνδρες ηλικίας 24 έως 34 ετών. Οι περισσότεροι από αυτούς είναι ήδη φυλακισμένοι για παρόμοια περιστατικά. Αυτή η εγκληματική ομάδα έρχονταν στην Καβάλα από την Θεσσαλονίκη «χτυπώντας» διαμερίσματα πρωινές ώρες. «Έσπαζαν» τον ομφαλό της κλειδαριάς στην κεντρική πόρτα του διαμερίσματος. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία οι δράστες πήραν χρυσαφικά, κινητά τηλέφωνα και φορητό υπολογιστή.
Ένα ασυνήθιστο και συνταρακτικό περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο τζαμί της Ηλιόπετρας.
Ένας 65χρονος κάτοικος Ηλιόπετρας, στην προσπάθειά του να απομακρύνει τα περιστέρια από το κτίριο του τεμένους και ευρισκόμενος στην οροφή, έχασε την ισοροπία του και έπεσε στο κενό με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, λίγο μετά τις 7
Ο άτυχος άνδρας, που είχε βγει πρόσφατα στη σύνταξη, έπεσε από ύψος περίπου 4 μέτρων και προκάλεσε σοκ σε όσους παρακολούθησαν τη σκηνή στο τέμενος της Ηλιόπετρας. Το πτώμα του 65χρονου μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ξάνθης για διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής ενώ τις συνθήκες της πτώσης του ερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ευλάλου.
Σχετικά με δημοσίευμα σε τοπική εφημερίδα της Καβάλας, που αφορά στο Κέντρο Κλειστής Φιλοξενίας Αλλοδαπών (Κ.Κ.Φ.Α.) Παρανεστίου Δράμας, διευκρινίζονται- ανακοινώνονται τα ακόλουθα: • Στους μη νόμιμους μετανάστες, που φιλοξενούνται στο Κ.Κ.Φ.Α. Παρανεστίου Δράμας, παρέχεται ιατροφαρμακευτική φροντίδα-περίθαλψη, από διάφορους Οργανισμούς και Οργανώσεις καθώς και από το Κέντρο Υγείας Παρανεστίου, το οποίο βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τις εγκαταστάσεις του Κ.Κ.Φ.Α.
• Ειδικό συνεργείο καθαρισμού προβαίνει σε καθημερινή καθαριότητα των χώρων, όπου φιλοξενούνται οι μη νόμιμοι μετανάστες, ενώ πραγματοποιούνται συχνές απολυμάνσεις.
• Από την έναρξη λειτουργίας του Κέντρου έως και σήμερα, δεν έχουν εμφανιστεί επικίνδυνες μολυσματικές ασθένειες.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments