ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 06 Σεπτεμβρίου 2012
  • Views183

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από ενδελεχείς και εμπεριστατωμένες έρευνες του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, δέκα (10) περιπτώσεις κλοπών χαλκού, από χωριά της Καβάλας.

Σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος τριών (3) ημεδαπών, ηλικίας 21, 23 και 24 ετών, για διακεκριμένες κλοπές, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τη διερεύνηση τυχόν εμπλοκής τους και σε άλλες περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι τρεις ημεδαποί, κατά το χρονικό διάστημα από 4-7-2012 έως 1-9-2012, αφαίρεσαν από διάφορες επιχειρήσεις και αγροτεμάχια, που βρίσκονται σε χωριά της Καβάλας, καλώδια και εξαρτήματα χαλκού καθώς επίσης και διάφορα εργαλεία, συνολικής αξίας 84.700 Ευρώ.

Ακολούθως, οι δράστες, πούλησαν μέρος από τα κλοπιμαία σε έναν 72χρονο ημεδαπό και τα υπόλοιπα, σε έναν 51χρονο ημεδαπό.

Σε βάρος των δύο ημεδαπών, ηλικίας 72 και 51 ετών, σχηματίσθηκε δικογραφία για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, ενώ μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, βρέθηκαν στην οικία του 51χρονου και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

Οι δράστες δε συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, ενώ η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα αποσταλεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments