ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 26 Οκτωβρίου 2012
  • Views247

Η ιστορία μας ανήκει. Ανήκει στον εργαζόμενο λαό μας, αυτόν που παράγει με τα χέρια του και το μυαλό του αγαθά που αρκούν για τις ανάγκες μας, ενώ την ίδια ώρα γεύεται πείνα και ανασφάλεια. Ανήκει σε αυτούς που αγωνίζονται για την καθημερινή επιβίωση, γιατί κάτι σαν και αυτούς τόλμησαν πριν από εβδομήντα χρόνια να πούνε ΟΧΙ στην σκλαβιά.   Mας μιλάνε σε κάθε επέτειο για πατρίδα, αγώνες, θυσίες και «εθνική υπερηφάνεια», για «εθνική ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία» αυτοί που εκποιούν κομμάτι κομμάτι την ελληνική γη και φτωχοποιούν το λαό. Αυτοί που αποταμιεύουν στην Ελβετία μίζες από τις Siemens και τα Βατοπαίδεια,τρώνε με χρυσά κουτάλια ακόμη και σήμερα, καταπατούν το Σύνταγμα,  δέρνουν και πνίγουν στα χημικά τον κόσμο που διαμαρτύρεται,  τρέχει για το μεροκάματο, ζει με 300 ευρώ, πεθαίνει στην ανεργία και στους άδικους φόρους, αναγκάζεται να πληρώνει τις θηλιές των τραπεζών που βλέπουν τα αμύθητα κέρδη τους να αυξάνονται.

Ε, λοιπόν να το καταλάβουν: η δική μας πατρίδα δεν είναι οι εντολές των τοκογλύφων! Η δική μας πατρίδα δεν είναι οι κυβερνητικοί  υπηρέτες των τραπεζών των τοκογλύφων   και της τρόικας που κάνοντας την ανομία «νόμο», ψήφισαν  και επικύρωσαν τα μνημόνια και ετοιμάζονται να μας αποτελειώσουν με ταφόπλακα τα νέα μέτρα . Η δική μας πατρίδα δεν είναι αυτοί που το λίπος γουργουρίζει ακόμη και στη φωνή τους και οι λογαριασμοί τους ξεχειλίζουν από εκατομμύρια, την ίδια στιγμή που ο γιατρός διέγνωσε υποσιτισμό των μαθητών μας. Η δική μας πατρίδα δεν είναι δεν είναι αυτοί με τα άδεια ξυρισμένα κεφάλια που δέρνουν και σφάζουν κακομοίρηδες μετανάστες, ενώ κάνουν τη πάπια στους ισχυρούς Γερμανούς, στην Τρόικα και στα ανδρείκελα της κυβέρνησης που μας πίνουν το αίμα. Η δική μας πατρίδα δεν είναι αυτοί που καταργούν τα κοινωνικά και εργασιακά δικαιώματα και οδηγούν την ελληνική οικονομία   στη χρεοκοπία και τη χώρα στη νεοαποικιακή υποδούλωση και λεηλασία.

ΟΧΙ στο εξοντωτικά μέτρα που οδηγούν   στην εποχή της πείνας και της εξαθλίωσης

ΟΧΙ στα κοράκια της τρόικα

ΟΧΙ στα μνημόνια της ξεπουλημένης κυβέρνησης

ΟΧΙ στην φασιστική απειλή της Χρυσής Αυγής

Δεκάδες φορές ως τώρα στην Ιστορία τον μονόδρομο προς τα Τάρταρα τον έχουν φράξει τα οδοφράγματα

Μόνη προοπτική για τον  λαό, είναι η οργάνωση σ’ ένα ενιαίο μαζικό κίνημα για την εξέγερση και την ανατροπή του σάπιου πολιτικού συστήματος, που θα φέρει την Πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ)-ΤΡΟΙΚΑ

ΙΣΟΤΗΤΑ-ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ

ΕΝΩΤΙΚΟ ΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΚΑΒΑΛΑΣ

metopo-kavalas.tk

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments