ΔΡΑΜΑ ΕΒΡΟΣ ΞΑΝΘΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 06 Φεβρουαρίου 2013
  • Views188

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=08uZqBEBtmI[/tube]

Στα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να καταβληθούν στην Ξάνθη, τα προνοιακά επιδόματα για το δίμηνο Νοεμβρίου-Δεκεμβρίου. Η σχετική απόφαση έχει υπογραφεί από τον Υπουργό Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη και σύντομα θα γίνουν οι πληρωμές. Στην Ξάνθη αντιστοιχούν 1,3 εκατ. ευρώ και αφορούν σε 2.400 δικαιούχους προνοιακών επιδομάτων, δηλαδή κατά μέσο όρο, 540 ευρώ ανά δικαιούχο στο δίμηνο.

Ειδική συνεδρίαση, σύμφωνα με τον Καλλικράτη, του Δημοτικού Συμβουλίου πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δημαρχείου με θέμα: «Πεπραγμένα Δήμου Δράμας 2011».

Ο Δήμαρχος Δράμας Κυριάκος Χαρακίδης αλλά και οι Αντιδήμαρχοι και οι Αντιπρόεδροι των Δημοτικών Επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων του Δήμου μας παρουσίασαν το συνολικό έργο της Δημοτικής Αρχής τόσο για το 2011 όσο και για το 2012 αφού ήδη η χρονιά που διανύουμε είναι το 2013.

Τα πεπραγμένα της περιόδου αυτής περιελάμβαναν μεγάλες παρεμβάσεις και ουσιαστικές πρωτοβουλίες με στόχο την αναβάθμιση του συνόλου των περιοχών του Δήμου μας και της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από την εφορία της Αλεξανδρούπολης πραγματοποίησαν τα μέλη της λαϊκής επιτροπής αγώνα ενάντια στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προωθεί η τρικομματική κυβέρνηση.

Τα μέλη διατείνονται πως μ’ αυτό βάλλονται εκ νέου τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα, ενώ για το μεγάλο κεφάλαιο προβλέπονται εκτενείς φοροαπαλλαγές και για αυτό απαιτείται αγώνας για να ανατραπεί η αντιλαϊκή αυτή πολιτική.

Ο Ενδιάμεσος Φορέας Διαχείρισης, ΔΕΣΜ-ΟΣ ΑΜΘ, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και τα Επιμελητήρια της Περιφέρειας διοργανώνουν ενημερωτικές συναντήσεις με θέμα την «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών».Το πρόγραμμα απευθύνεται στους επιχειρηματίες ή στους υποψηφίους επενδυτές που δραστηριοποιούνται ή επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στις θεματικές ενότητες Μεταποίηση, Τουρισμός, Εμπόριο και Υπηρεσίες.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments