ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 03 Ιουλίου 2013
  • Views176

Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης σε αυτοκίνητο του υπουργείου Πολιτισμού που βρισκόταν στο προαύλιο του κτιρίου στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια. Από την έκρηξη εκδηλώθηκε πυρκαγιά που επεκτάθηκε και σε διπλανό όχημα. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε δύο συλλήψεις.

Αθήνα
Εμπρηστική επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης σε αυτοκίνητο του υπουργείου Πολιτισμού που βρισκόταν στο προαύλιο του κτιρίου στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο μετά τις 23:10 μια ομάδα ατόμων πήδηξε την περίφραξη του υπουργείου και τοποθέτησε αυτοσχέδιο εμπρηστικό μηχανισμό που αποτελούνταν από γκαζάκια σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο δεν χρησιμοποιούνταν λόγω μηχανικής βλάβης.

Από την έκρηξη που ακολούθησε εκδηλώθηκε φωτιά που επεκτάθηκε και σε διπλανό όχημα. Στο σημείο έφτασαν επτά πυροσβέστες με δυο οχήματα που έσβησαν την πυρκαγιά η οποία προκάλεσε υλικές ζημιές.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων εκ των οποίων δυο συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Newsroom ΔΟΛ

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments