ΚΑΒΑΛΑ — 12 Φεβρουαρίου 2013
  • Views615

Ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας έχει αποδείξει επανειλημμένα τα τελευταία χρόνια με τη ενεργή συμμετοχή του και την απόλυτη  στήριξη στις κινητοποιήσεις της πόλης μας, το πόσο νοιάζονται τα μέλη του  για τα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας. Μάλιστα αποτελεί πια κοινή ομολογία, ότι είναι ακριβώς η συμμετοχή του εμπορικού κόσμου που δίνει τον τόνο στις κινητοποιήσεις, με την εικόνα της «νεκρής αγοράς» να κυριαρχεί στα τοπικά ΜΜΕ για να αποτυπώσει το μέγεθος της επιτυχία τους.

Με μεγάλη λύπη λοιπόν, κατανοώντας πλήρως την σημερινή δύσκολη οικονομική πραγματικότητα για όλες τις κοινωνικές ομάδες, ανακοινώνουμε ότι δεν θα συμμετέχουμε στο επερχόμενο «πανκαβαλιώτικο» συλλαλητήριο, απογοητευμένοι από την ανοργανωσιά, την ασυνεννοησία, τους παρασκηνιακούς διαγκωνισμούς για το ποιος θα είναι στο πρώτο πλάνο. Δεν είμαστε εδώ για να αποδώσουμε ευθύνες. Δηλώνουμε όμως κατηγορηματικά ότι τα κλειστά καταστήματα των μελών μας δεν θα αποτελέσουν το ντεκόρ μιας τοπικής μάχης  για να αποκομίσουν κάποιοι οφέλη πολιτικά, κομματικά, συνδικαλιστικά και άλλα.

Όταν το  συμφέρον της πόλης μας -και μόνο αυτό- επικρατήσει και πάλι στις σκέψεις και  τις πράξεις  όλων, ο Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας θα είναι εδώ για να συνδράμει την κοινή προσπάθεια με όλες του τις δυνάμεις

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments