ΚΑΒΑΛΑ — 23 Μαΐου 2013
  • Views193

Όσον αφορά την από  21-5-2013 επιστολή σας, που κοινοποιήθηκε μεταξύ άλλων και σε εμάς, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

  • Στον Εμπορικό Σύλλογο Καβάλας η ανάδειξη του προβλήματος του παραεμπορίου και η αντιμετώπιση του είναι ύψιστη προτεραιότητα εδώ και πολύ καιρό και όχι σήμερα. Αν υπάρχει αυτό το θέμα στον δημόσιο διάλογο, οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις συνεχείς παρεμβάσεις μας.
  • Δεν εξετάζουμε και δεν μας ενδιαφέρει καθόλου η εθνικότητα των ατόμων που ασχολούνται με το παραεμπόριο.   Η δική μας αγωνία και το μέλημά μας είναι η προστασία των μελών μας από αυτήν την παρανομία, όποιος κι αν την ασκεί.
  • Όλες μας οι δράσεις , οι κινήσεις και οι αναφορές για το θέμα απευθύνονται μόνο στις αρμόδιες αρχές της πολιτείας, πάντα μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας. Γι’ αυτό και για ακόμη μια φορά καλούμε αυτές τις υπηρεσίες να δείξουν τον πρέποντα για την σοβαρότητα του θέματος ζήλο ώστε να μην μένει “χώρος” για δράση αυτόκλητων σωτήρων.

Εμείς   ποτέ δεν θα ενθαρρύνουμε και δεν θα επικροτήσουμε οποιαδήποτε πρωτοβουλία κινείται έξω από αυτά τα πλαίσια της δημοκρατίας.

Ζητάμε άμεση κινητοποίηση των αρχών για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του προβλήματος του παραεμπορίου και ζητάμε από τους συμπολίτες μας Καβαλιώτες να γυρνούν την πλάτη στη διακίνηση των προϊόντων παραεμπορίου. Ο μόνος δρόμος για την στήριξη της Ελληνικής οικονομίας είναι η στήριξη της τοπικής αγοράς, της μικρής τοπικής επιχείρησης, που αγωνίζεται να επιβιώσει μέσα στη λαίλαπα της οικονομικής κρίσης.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments