ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 12 Απριλίου 2013
  • Views142

Τα επτά άτομα, στα οποία είχαν απαγγελθεί τέσσερις κατηγορίες, οι τρεις πλημμεληματικού χαρακτήρα και μία κακουργηματικού που αφορούσε το νόμο 189 περί διατάραξης κοινής ειρήνης με καλυμμένο πρόσωπο, οδηγήθηκαν σήμερα εκ νέου στον ανακριτή.

Και οι επτά αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σε δύο από αυτούς απαγορεύθηκε η έξοδος από τη χώρα και υποχρεώθηκαν να παρουσιάζονται δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Έξω από τα δικαστήρια, υπήρχαν δεκάδες συγκεντρωμένοι συμφοιτητές των συλληφθέντων για συμπαράσταση, οι οποίοι με την ανακοίνωση της απόφασης, ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς. Από το πρωί έξω από τα δικαστήρια υπήρχαν ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη το μεσημέρι ομάδα περίπου 40 ατόμων κρατώντας λοστούς, πτυσσόμενα κλομπ, ξύλινα ρόπαλα και μαύρες σημαίες, εισέβαλαν στο χώρο του ιδρύματος στη διάρκεια εκδήλωσης φοιτητικής παράταξης, προκαλώντας φθορές ενώ δεν έλειψαν και οι συμπλοκές με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο φοιτητές, 19 και 21 ετών.

Τα επτά άτομα είχαν συλληφθεί από άνδρες της ομάδας Δίας ενώ βρίσκονταν μέσα σε ΙΧ αυτοκίνητο.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments