ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 18 Ιουλίου 2012
  • Views180

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=pGb_rDg9vkM[/tube]

Επιχείρηση εκκαθάρισης της κεντρικής πλατείας της Καβάλας πραγματοποίησαν το πρωί περίπου 20 μέλη της Πατριωτικής Κίνησης Καβάλας. Όχι. Τα μέλη της Πατριωτικής Κίνησης δεν καθάρισαν τη πλατεία από μπουκάλια και πλαστικά αλλά από τους δεκάδες μετανάστες και Ρομά που έχουν τη πλατεία ως στέκι τους. Οι ίδιοι υποστηρίζουν ότι έχουν δεκάδες διαμαρτυρίες για γκετοποίηση της πλατείας ενώ καταγγέλουν ότι οι θαμμώνες της πλατείας κάνουν χρήση ή εμπορεύονται ναρκωτικά, αφοδεύουν δημοσίων και έχουν μετατρέψει την πλατεία σε σπίτι τους. Τελικά τα μέλη της κίνησης απομάκρυναν τους θαμμώνες της πλατείας σε άλλον χώρο.

Αιχμηρή ανακοίνωση των Οικολόγων

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση υπό τον τίτλο “Η ΒΡΩΜΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΡΩΜΑ ΚΥΡΙΟΙ…….” απάντησαν οι Οικολόγοι Πράσινοι της Καβάλας. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Σήμερα 17.7.2012, μέλη της τοπικής “πατριωτικής” οργάνωσης (σύμφωνα με πληροφορίες μας, αν και θα χαρούμε να μην ήταν έτσι) αποφάσισαν να καθαρίσουν την Κεντρική Πλατεία της Καβάλας.

Μόνο που αντί για σκούπες και φαράσια προτίμησαν να χρησιμοποιήσουν την δύναμη που έχει η λεκτική τους και σωματική τους βία.

Και αντί για σκουπίδια, αποφάσισαν να καθαρίσουν την πλατεία από τις πιό ελεύθερες ψυχές που υπήρξαν ποτέ στον πλανήτη.

Τους Αθίγγανους.

Αγαπητοι “πατριώτες” συμπολίτες:

Η βρωμιά δεν βρίσκεται στο χρώμα των ανθρώπων.

Αν ήταν το χρώμα των ανθρώπων υπεύθυνο για την βρωμιά, τότε:

Ολοι οι Δήμαρχοι που δεν έχουν ούτε ένα νόμιμο σκουπιδότοπο και καταστρέφουν την πατρίδα μας θα ήταν Αθίγγανοι.
Ολοι οι πολίτες που πετάνε το βραδυ τα σκουπίδια τους έξω από τους κάδους και βρωμίζουν την πατρίδα μας θα ήταν Αθίγγανοι.
Όλοι οι πολίτες που πετάνε τα τραπεζοκαθίσματά τους στον χώρο που προορίζεται για τους πεζούς και αμαυρώνουν την εικόνα της πατρίδας μας θα ήταν Αθίγγανοι.
Ολοι οι πολίτες που πετούνε τα αυτοκίνητά τους στις ράμπες των ανάπηρων και προκαλούν αρνητικά σχόλια σε βάρος της πατρίδας μας θα ήταν Αθίγγανοι.
Οι ιδιοκτήτες της Βιομηχανίας Φωσφορικών Λιπασμάτων που κωφευουν εδώ και σχεδόν πέντε δεκαετίες στις εκκλήσεις των πολιτών να σταματήσουν να βρωμίζουν την ζωή μας και την πατρίδα μας και να παράγουν καθαρά, θα ήταν Αθίγγανοι.
Οι Δήμαρχοι του πρώην δήμου Ελευθερών και νύν Παγγαίου που βρωμίζουν τις παραλίες της πατρίδας μας με τα λύματα, θα ήταν Αθίγγανοι.
Οι πωην Νομάρχες και νυν περιφερειάρχες που δίνουν λατομικές άδειες για να ξεκοιλιάσουν την πατρίδα μας και δεν φροντίζουν να αποκατασταθούν βλάβες, θα ήταν Αθίγγανοι.

Οπως καταλαβαίνετε ο κατάλογος δεν έχει τέλος και όρια.

Γιαυτό ως ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ σας καλούμε να εργασθούμε μαζί απέναντι σ αυτούς που πραγματικά καταστρέφουν την πατρίδα μας και όχι αυτούς που απλώς της δίνουν χρώμα”.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments