ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ ΥΓΕΙΑ — 04 Ιουλίου 2013
  • Views1563

Το σωματείο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ Καβάλας θα ήθελε να ενημέρωση τους τοπικούς  παράγοντες για την αποδυνάμωση σε ασθενοφόρα του τομέα της πόλης της Καβάλας μετά  από την αναγκαστική κάλυψη με ασθενοφόρα της Περιοχής της Τουζλας .

Πλέον στην πόλη μας θα αντιμετωπίζονται τα περιστατικά με 2 ασθενοφόρα από τα 3 που υπήρχαν το πρωί και το απόγευμα και 2 την νυχτερινή βάρδια  (στην νυχτερινή βράδια  με αυτά τα αυτοκίνητα θα καλύπτετε και ο τομέας Ελευθερούπολης).

Σαν εργαζόμενοι θέλουμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η γνώμη μας είναι ότι τα ασθενοφόρα αυτά δεν επαρκούν για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επειγόντων περιστατικών που προκύπτουν στον τομέα της πόλης και των περιοχών που καλύπτονται σε αυτόν (όπως. Παληο , Ηρακλειτσα , Καρβαλη ,Ποντολειβαδο ,Λευκη ,ΧαλκεροΑμυγδαλεώνας , Σταυρος , Ζυγος , Νέο Ζυγος , Κριονερι , Φίλιππους , Κρηνιδες , Λυδια , πολυστιλο , Δατο , Αμισιανα ,) λογού της αυξημένης τουριστικής κίνησης που έχουν πολλές  περιοχές όπως και η πολη της Καβάλας λογο του καλοκαιρού  ( περιοχές όπως Παληο ,Ηρακλειτσα , έχουν 400% αύξηση κατοίκων το καλοκαίρι) και συν της άλλης  υπαρχή ραγδαία αύξηση διακομιδών το καλοκαίρι  από το νοσοκομείο της Καβάλας για άλλους  νομούς που διεκπεραιώνονται από το ΕΚΑΒ καθώς και έλλειψης σε ολόκληρες βάρδιες στα κέντρα υγείας .

Σαν εργαζόμενοι προσπαθήσαμε να προσαρμόσουμε της άδειες μας βάση των αναγκών της υπηρεσίας για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε αποτελεσματικά της ανάγκες των συμπολιτών μας καθώς και των επισκεπτών της περιοχής .

Πρέπει και ο τομέας της Καβάλας  που καλύπτουμε να αντιμετωπιστεί   σαν τουριστικός  κατά την περίοδο του καλοκαιριού λόγο της μεγάλης έλευσης τουριστών από γειτονικές χώρες καθώς και νομούς  χωρίς θάλασσα . Παρακαλούμε να βοηθήσει  ο καθένας από το πόστο που κατέχει για τους πολίτες και τους τουρίστες της περιοχής.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments