ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 14 Μαρτίου 2012
  • Views147

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=kIcB8_dqiI8[/tube]

5.500 αιτήσεις έχουν υποβληθεί συνολικά στην Ξάνθης για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας. Ο αριθμός αυτός προκύπτει κατά προσέγγιση, μόλις έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία υποβολής

Ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ροδόπης Γιώργος Πεταλωτής, συναντήθηκε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΔΕΠΑΝΟΜ Γιάννη Φωτάκη, όπου ενημερώθηκε και παρέλαβε υπογεγραμμένη, τη σύμβαση Μελέτης και Δημοπράτησης του έργου: «Ανέγερση Νέου Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής, 200 κλινών»

Η πρώτη κίνηση για την παράδοση αγροτικών προϊόντων χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων πραγματοποιήθηκε στις 2.30 μετά το μεσημέρι της Δευτέρας στην Π.Ε. Ξάνθης, μετά από πρωτοβουλία του Σωματείου Εργαζομένων Π.Ε. Ξάνθης για τους εργαζόμενους-μέλη του Σωματείου.

Σοβαρά εμπόδια στο εγχείρημα των κτηνοτροφών σε συνεργασία με την ΑΔΕΔΥ της Ξάνθης για την απευθείας πώληση αμνοεριφίων από τους παραγωγούς στους καταναλωτές σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, φαίνεται ότι τίθενται από την νομοθεσία για την υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων.

Ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ Άρης Γιαννακίδης ενέταξε στο ΕΣΠΑ το έργο της σύνταξης μελετών για την νέα χάραξη της εθνικής οδού Καβάλας Δράμας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments