ΚΟΣΜΟΣ — 20 Απριλίου 2013
  • Views202

Σε βάρκα στην πίσω αυλή ενός σπιτιού κρυβόταν ο 19χρονος Τζοχάρ Τσαρνάεφ που έπεσε τραυματισμένος στα χέρια της αστυνομίας.

Ο 19χρονος, που από την αστυνομία είχε χαρακτηριστεί επικίνδυνος και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να μη συλληφθεί, συνελήφθη στο βράδυ της Παρασκευής (ξημερώματα Σαββάτου για την Ελλάδα). Κρυβόταν σε μια βάρκα, στην πίσω αυλή ενός σπιτιού.

Φέρεται να τραυματίστηκε κατά την ανταλλαγή πυροβολισμών στην οποία ενεπλάκη ο ίδιος και ο 26χρονος αδερφός του, Ταμαρλαν, τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά τη δολοφονία αστυνομικού του πανεπιστημίου ΜΙΤ και το κυνηγητό τους από την αστυνομία και το FBI.

Στη συμπλοκή εκείνη, ο 26χρονος Ταμαρλαν τραυματίστηκε θανάσιμα αλλά ο 19χρονος Τζαχάρ διέφυγε.
1Και ξεκίνησε το θρίλερ, που κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Η Βοστόνη αποκλείστηκε, οι κάτοικοι αναγκάστηκαν να μείνουν κλεισμένοι σπίτια τους. Μέχρι που ο … βγήκε να πάρει λίγο αέρα και παρατήρησε κάτι περίεργο στην αγαπημένη του βάρκα, που βρισκόταν στην πίσω αυτή του σπιτιού του.
Ανέβηκε στη σκάλα και είδε αίμα. Σήκωσε το προστατευτικό κάλυμμα και είδε τον νεαρό μέσα στα αίματα.
Έτρεξε σπίτι του, ειδοποίησε την αστυνομία και έτρεξε μαζί με την οικογένειά του στο απέναντι σπίτι.
2Ελικόπτερο της αστυνομίας με θερμική κάμερα επιβεβαίωσε πως κάποιος κρυβόταν μέσα στη βάρκα. Μέσα σε μερικά λεπτά, στην οδό Φράνκλιν 67 έφτασαν ομάδες του FBI, της αστυνομίας, ειδικές δυνάμεις. Ξεκίνησε μια μάχη, μέχρι που ο 19χρονος αναγκάστηκε να παραδοθεί.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τζαχάρ Ταρνάεφ τραυματίστηκε από τουλάχιστον δυο σφαίρες στη διάρκεια της ανταλλαγής πυροβολισμών. Όταν κατάλαβε ότι δε μπορούσε να αντισταθεί άλλο, αναγκάστηκε να παραδοθεί.
3
Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments