ΘΑΣΟΣ — 11 Απριλίου 2013
  • Views632

Εγκαινιάστηκε το πρωί της Πέμπτης 11 Απριλίου από τον δήμαρχο Θάσου, Κώστα Χατζηεμμανουήλ η Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Λύκειο Λιμεναρίων. Παρόντες στην τελετή μεταξύ άλλων ήταν ο περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Άρης Γιαννακίδης και ο αντιπεριφερειάρχης, Αρχέλαος Γρανάς.

Όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Θάσου, «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο, μια πολύ σημαντική αθλητική εγκατάσταση, όπου η νεολαία του νησιού και όχι μόνο θα μπορεί πλέον να αθλείται,  να διοργανώνονται αγώνες καθώς και να εξυπηρετούνται οι εκδηλώσεις των σχολείων και των συλλόγων της Νότιας Θάσου. Μετά από αγώνα που δώσαμε οι υπηρεσίες της περιφέρειας, του Δήμου, αλλά και όλοι εμείς, βρισκόμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση να εγκαινιάσουμε το κλειστό γυμναστήριο των Λιμεναρίων.

Το έργο καθυστέρησε να παραδοθεί λόγω της γνωστής γραφειοκρατίας η οποία δυστυχώς είναι αναπόφευκτη. Χρειάστηκαν όλες οι διαδικασίες για να ηλεκτροδοτηθεί νόμιμα το κτίριο, οι οποίες μας πήγαν αρκετά πίσω.  Αυτό που έχουμε βάλει ως δεύτερο στόχο είναι να δημιουργηθεί μια επιτροπή η οποία θα χειρίζεται τα ζητήματα του γυμναστηρίου ώστε να υπάρχει και καλή συντήρηση διότι το συγκεκριμένο έργο δεν είναι για μια γενιά, αλλά για πολλές γενιές».

Το έργο δημοπρατήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2009, χρηματοδοτήθηκε από το επιχειρησιακό πρόγραμμα «Μακεδονία Θράκη 2007 – 2013 με προϋπολογισμό 1.480.000€ και εκτελέστηκε με το ποσό των 749.915,53€

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments