ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 14 Ιουνίου 2012
  • Views147

Είναι πραγματικά λυπηρό και δυσάρεστο να μην υπάρχει πια τίποτα που να μπορεί να με εκπλήξει από όσα κάνουν οι άνθρωποι που υποτίθεται έχουν θέσει εαυτόν στην υπηρεσία της πατρίδας.

Είναι απίστευτο πόσο εύκολα, γρήγορα και αναίσχυντα υπάρχουν άτομα που μπροστά στο ατομικό συμφέρον, την άκρατη φιλοδοξία για ανέλιξη και την κατάληψη κάποιας άνετης καρέκλας, ξεχνάνε τα ιδεώδη, τα ιδανικά και τα μεγάλα λόγια που μέχρι πριν ελάχιστα 24ωρα με πάθος εκστόμιζαν.
Ντυμένοι με το μανδύα της υποκρισίας, γλύφουν εκεί που μέχρι πριν λίγο έφτυναν αγγίζοντας τα όρια της γελοιότητας.

Όταν επέλεξα να μπω στην αρένα της πολιτικής, πίστευα ότι θα είχα αντιπάλους με διαφορετικές απόψεις, με άλλη οπτική για τις λύσεις που χρειάζεται η χώρα μας, με φιλοσοφία αντίθετη από τη δική μου και του κόμματος που είμαι ενταγμένος, αλλά ότι σε κάθε περίπτωση όλοι τους θα ήταν άνθρωποι με υψηλά ιδανικά και σαφέστατα ανιδιοτελή.

Δυστυχώς δεν υπολόγισα πως σ’αυτή την αρένα υπάρχουν και θηρία.Που για να κορώσουν τη πείνα τους για εξουσία και πρωτιές που δεν κέρδισαν ποτέ, δε θα διστάσουν να δηλώσουν υποταγή σε Καίσαρες.

Πίστευα επίσης, ότι μετά τα όσα δραματικά έχουν συμβεί στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, η σαπίλα με ένα τρόπο μόνο μπορούσε να νικηθεί.

Με το να μπουν στην πολιτική άτομα νέα, με όρεξη για δουλειά και όραμα για μια Ελλάδα όπως μας αξίζει.

Όσοι επιδιώκουν τις καρέκλες ας μη ξεχνούν ποτέ, πως από ευσεβής πόθος, πολύ εύκολα μπορούν να μετατραπούν σε ηλεκτρικές….

Γαργανουράκης Γιώργος

Υποψήφιος Βουλευτής Π.Ε Καβάλας

Ανεξάρτητοι Έλληνες

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments