ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 25 Μαΐου 2013
  • Views189

Δραματικές σκηνές σήμερα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, όπου για πρώτη φορά μετά το έγκλημα στον Άγιο Κωνσταντίνο Αγρινίου , ο 17χρονος μητροκτόνος συναντήθηκε με τον πατέρα του.

Η συνάντηση ήταν σύντομη, αφού είναι δεδομένο πως πατέρας και γιος βρίσκονται  σε πολύ άσχημη κατάσταση  και είναι και τα δυο μοναδικά άτομα που γνωρίζουν τι έγινε τη μοιραία νύχτα στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Ιωνίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο τους συναντήθηκαν και δεύτερη φορά σήμερα, ενώ μετά από αίτημα του τον 17χρονο συνάντησε και ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανιας κ.κ. Κοσμάς.

Ο μεγάλος γιος της οικογένειας αναχώρησε για το εξωτερικό χωρίς να δει τον αδερφό του.

Ο 17χρονος τρέφεται ελάχιστα στα κρατητήρια και στις ερωτήσεις που του γίνονται απαντά  μονολεκτικά, χωρίς να έχει καμία διάθεση για κουβέντα. Δείχνει ακόμα να μην έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει .

Η υπεράσπιση του δίνει όλο το βάρος στην ψυχική του υγεία και στην ανάγκη να τύχει ειδικής αγωγής και προσοχής και όχι να εγκλειστεί σε σωφρονιστικό κατάστημα. Ήδη πάντως έμπειρος ψυχίατρος έχει συναντηθεί με το ανήλικο και τη Δευτέρα θα παραδώσει τη γνωμάτευσή του στον Ανακριτή. Αυτό είναι άλλωστε κάτι που έχει ζητηθεί και από τις Δικαστικές  Αρχές του Αγρινίου.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments