ΚΟΣΜΟΣ — 10 Νοεμβρίου 2012
  • Views193

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=KP-o2dfkyDM[/tube]

Μπορεί οι Έλληνες λόγω της οικονομικής κατάστασης να σκέφτονται να μεταναστεύσουν, όμως υπάρχουν 1.400 πολίτες που θέλουν να… γίνουν Έλληνες!

Πρόκειται για τους κατοίκους δύο βουλγαρικών χωριών που αισθάνονται ξεχασμένοι από το κράτος τους και θέλουν να ενταχθούν στην Ελλάδα!!!

Όπως αναφέρει σε άρθρο της η εφημερίδα «Le Figaro» τα χωριά Tsrantcha και Brashten, βρίσκονται κοντά στην οροσειρά της Ροδόπης που χωρίζει Ελλάδα – Βουλγαρία και ζήτησαν σε σχετικό τους σημείωμα να «διοικούνται είτε από τη Δράμα, είτε από την Καβάλα, γιατί έχουνε χάσει κάθε ελπίδα στη Βουλγαρία».

Το πιο… περίεργο της υπόθεσης είναι πώς μια δημόσια υπάλληλος ενός των εκ δύο χωριών ανέφερε ότι «στην Ελλάδα σέβονται αυτούς που δουλεύουν τη γη. Εδώ είναι το βασίλειο της απάτης και της διαφθοράς»!!!

Εμείς το μόνο που έχουμε να προσθέσουμε είναι ότι άλλοι θέλουν να ενταχθούν στην Ελλάδα και άλλοι θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα διότι δεν αντέχουν την κρίση. Με όλο τον σεβασμό στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, οι κάτοικοι των Tsrantcha και Brashten μάλλον δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στην χώρα μας. Διότι αν γνώριζαν δεν θα υπέβαλαν τέτοια αιτήματα…

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments