ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 16 Μαΐου 2013
  • Views356

Στα ίχνη ενός από τους οκτώ δραπέτες των φυλακών των Τρικάλων βρέθηκε η Ελληνική Αστυνομία, που ταυτοποίησε τον έναν από τους δράστες της ληστείας στην Εθνική Τράπεζα στη Λάρισα.

Οι έρευνες των αστυνομικών δυνάμεων είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του 25χρονου Αλβανού Κάλα Κλεμέντ που καταζητείται από το Μάρτιο όπου πραγματοποιήθηκε η απόδραση των 11 Αλβανών κακοποιών από το σωφρονιστικό κατάστημα Τρικάλων.

Ο δραπέτης αναγνωρίστηκε τόσο από το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης της τράπεζας -αφού τα πρόσωπα των ληστών δεν ήταν καλυμμένα- όσο και από δακτυλικό αποτύπωμα το οποίο ταυτοποιήθηκε.

Πως έγινε η ληστεία

Σύμφωνα με τα στοιχεία που περισυνέλεξε η Ελληνική Αστυνομία, οι δύο δράστες εισήλθαν περί ώρα 08.40 ως πελάτες στο εσωτερικό της τράπεζας και στη συνέχεια κρατώντας ο ένας όπλο (πιθανόν πιστόλι) και ο άλλος πολεμικό τυφέκιο τύπου «καλάσνικοφ», απείλησαν τους υπαλλήλους και αφαίρεσαν μεγάλο χρηματικό ποσό.

Στη συνέχεια, διέφυγαν από παράθυρο του ημιώροφου της τράπεζας, απ’ όπου βρήκαν πρόσβαση σε ταράτσα νεοαναγειρόμενης οικοδομής.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός στην Ελληνική Αστυνομία, και έγινε μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό των δραστών και για το λόγο αυτό έχει ενεργοποιηθεί μεγάλος αριθμός εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών δυνάμεων, ενώ το έργο των οποίων συνδράμει ελικόπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments