ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 26 Μαΐου 2012
  • Views293

Συνεχίζοντας την προσπάθεια επαφής με όλο και περισσότερους πολίτες στο νομό Καβάλας τις τελευταίες ημέρες κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Τάκη Εμμανουηλίδη περιόδευσαν στο Νοσοκομείο Καβάλας όπου την Πέμπτη 24 Μαΐου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το σύλλογο των Νοσοκομειακών γιατρών, στην οποία τα μέλη του κλιμακίου ενημερώθηκαν για την επίσχεση εργασίας. Τα μέλη του κλιμακίου εξέφρασαν την συμπαράστασή τους στον δίκαιο αγώνα που οι γιατροί δίνουν διεκδικώντας τα δεδουλευμένα  τους και υπερασπίζοντας την ασφάλεια των ασθενών στις εφημερίες.

Παράλληλα κλιμάκια με την συμμετοχή των υποψηφίων βουλευτών περιόδευσαν την Πέμπτη 24 Μαΐου στην Νέα Πέραμο και την Παρασκευή 25 Μαΐου στην Χρυσούπολη.

Την Τετάρτη, η τοπική επιτροπή προεκλογικού αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας προσκάλεσε ως ομιλητή το μέλος του πολιτικού γραφείου του κόμματος Χρήστο Λάσκο σε συζήτηση που έγινε στο Στέκι της Νέας Πόλης. Το θέμα της ομιλίας ήταν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και η οργάνωση του προεκλογικού αγώνα εν όψει των νέων εκλογών στις 17 Ιουνίου. Μάλιστα, στο μέτωπο των φημολογούμενων συνεργασιών ο Χρήστος Λάσκος τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να τείνει χείρα φιλίας προς τα άλλα κόμματα της αριστεράς, όμως εξακολουθεί να εισπράττει την άρνησή τους, και πολλές φορές την λοιδορία τους.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=2CTaQlT1tkk[/tube]

Την Κυριακή  27 Μαΐου τα μέλη της τοπικής επιτροπής προεκλογικού αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ έχουν προγραμματίσει ανοιχτή συνέλευση στην Θάσο που θα γίνει  στις 11.00 στον Πρίνο.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments