ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 03 Ιουλίου 2013
  • Views167

Να απαντήσει σε όλα τα ερωτήματα και τις κριτικές, που έχει δεχθεί για τη συμμετοχή του στην δικομματική κυβέρνηση θα επιχειρήσει το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, κατά την πρώτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματός του, μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Βενιζέλος θα στείλει αυστηρό μήνυμα στη ΝΔ και την ηγεσία της, να βάλει φρένο σε στελέχη, που προσβάλλουν το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία του, ζητώντας τουλάχιστον σεβασμό στην κοινή προσπάθεια, που καταβάλουν τα δύο κόμματα στο πλαίσιο της κυβερνητικής τους συνεργασίας. Θα είναι μάλιστα ιδιαίτερα οξύς για τα «ακροδεξιά», όπως τα χαρακτηρίζει η Ιπποκράτους ξεσπάσματα στελεχών της ΝΔ.

Ο κ. Βενιζέλος αναμένεται να απαντήσει και στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη ο οποίος δήλωσε το πρωί της Τετάρτης ότι ο πρωθυπουργός και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν μόνοι τους για το θέμα της ΕΡΤ και τη συνέχιση της κυβερνητικής συνεργασίας, πριν καν γίνει η τελική συνάντηση των πολιτικών αρχηγών.

Με ενδιαφέρον αναμένεται και το εάν θα προσέλθει στη συνεδρίαση ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έχει κάνει εσχάτως αισθητή την παρουσία του, καθώς εξέδωσε σε διάστημα ελάχιστων ημερών τρεις ανακοινώσεις για διάφορα θέματα, αφήνοντας μάλιστα σε κάποιες από αυτές και αιχμές για την τωρινή ηγεσία του κόμματος. Από το περιβάλλον του κ. Βενιζέλου πάντως δεν διέρρεε καμία πληροφορίες για τις διαθέσεις του προέδρου έναντι του προκατόχου του, ειδικά μετά την ολοκλήρωση του πορίσματος για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ επί των ημερών του κ. Παπανδρέου.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments