ΑΓΡΟΤΙΚΑ-ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ — 07 Νοεμβρίου 2012
  • Views151

H Περιφέρεια ΑΜΘ/Π.Ε. Ξάνθης στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «Περιφερειακές ανταλλαγές και πολιτικές για τη διατήρηση και την προστασία της βιοποικιλότητας στην Ευρώπη– REVERSE» το οποίο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Διαπεριφερειακό Πρόγραμμα INTERREG IVC διοργανώνει ημερίδα για τις δράσεις και τα αποτελέσματα του έργου.

Η ημερίδα έχει τον τίτλο «Ανάπτυξη πολιτικών για την προστασία της βιοποικιλότητας Παρουσίαση αποτελεσμάτων προγράμματος REVERSE» και θα πραγματοποιηθεί στις 13 Νοεμβρίου 2012, 9:00 π.μ. στο Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης & Παράδοσης (Καπνεργατών 9, Καπναποθήκη «Π», Ξάνθη).

Στην ημερίδα θα παρουσιαστεί η Ευρωπαϊκή και η Τοπική Χάρτα της Περιφέρειας Α.Μ.Θ. για την προστασία της βιοποικιλότητας, όπως προέκυψαν μέσα από την ανταλλαγή εμπειριών- καλών πρακτικών, από τις διαφορετικές ευρωπαϊκές περιοχές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, στους τομείς της γεωργίας, της χωροταξίας και του τουρισμού.

Στο τέλος της ημερίδας θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη τύπου του Αντιπεριφερειάρχη της ΠΕ Ξάνθης κ. Καραλίδη Φ. σχετικά με το έργο REVERSE.

Σας προσκαλούμε να παραβρεθείτε στην ημερίδα και να συμμετάσχετε μαζί μας σε αυτή την κοινή προσπάθεια, με την υπογραφή της τοπικής χάρτας και να ενεργήσετε υπέρ της βιοποικιλότητας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments