ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 11 Απριλίου 2013
  • Views203

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ενός 35χρονου άνδρα ο οποίος διαφήμιζε και διέθετε προς πώληση μέσω διαδικτύου μη εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ φαρμακευτικά σκευάσματα.

Η ΕΛ.ΑΣ. έφθασε στα ίχνη του ύστερα  από καταγγελία και στο πλαίσιο διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης μετά από παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική έρευνα στο σπίτι του 35χρονου στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 366 δισκία, τα οποία προωθούσε ο κατηγορούμενος για χρήση από άνδρες.

Σύμφωνα με το Newsit τα χάπια που πουλούσε ήταν τύπου βιάγκρα και προκαλοούσαν σε όσους τα ελάμβαναν συνεχώς στύση, ακόμη και για έξι ημέρες.

Οπως επιβεβαιώθηκε από τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων, τα σκευάσματα αυτά δεν είναι εγκεκριμένα για κυκλοφορία στη χώρα μας.

Κατά τη διάρκεια της ψηφιακής διαδικτυακής έρευνας που επακολούθησε, ο 35χρονος ημεδαπός ταυτοποιήθηκε ως ο ιδιοκτήτης και διαχειριστής του επίμαχου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τα κατασχεθέντα στοιχεία θα αποσταλούν στην αρμόδια Χημική Υπηρεσία για εργαστηριακές εξετάσεις, ενώ παράλληλα θα διενεργηθεί φορολογικός έλεγχος στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στην αρμόδια Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments