ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 20 Ιουλίου 2012
  • Views314

Αντί να βελτιώνεται η κατάσταση στην Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων ολοένα και χειροτερεύει. Κοντά στο γεγονός ότι το εργοστάσιο υπολειτουργεί εξαιτίας της δραματικής έλλειψης σε πρώτες ύλες, έχει έρθει, πλέον, να προστεθεί και η ψυχρότητα στις σχέσεις μεταξύ των εργαζομένων της βιομηχανίας και του γενικού διευθυντή Διονυσίου Μπεχράκη. Το νέο αντικείμενο διαμάχης, αυτή την φορά, είναι ο υπό κατάρτιση Εσωτερικός Οργανισμός του εργοστασίου, ο οποίος καθορίζει μεταξύ άλλων το μισθολογικό καθεστώς αλλά και θεσμικά ζητήματα των εργαζομένων. Μετά την διακοπή της συνάντησης των εργαζομένων με τον κ. Μπεχράκη, την περασμένη Παρασκευή, εξαιτίας της στάσης του κ. Μπεχράκη ο οποίος επιθυμεί διακαώς να επέλθει συμφωνία για την κατάρτιση του νέου οργανισμού, το ΔΣ του σωματείου συνεδρίασε την Τετάρτη και αποφάσισε την σύγκληση ΓΣ την ερχόμενη Τετάρτη, οπότε και θα αποφασιστεί η περαιτέρω στάση των εργαζομένων. Μόλις ολοκληρώθηκε, όμως, η συνεδρίαση του ΔΣ εμφανίστηκε ένας Δικαστικός Κλητήρας, ο οποίος επέδωσε εξώδικο της διοίκησης, με την οποία ουσιαστικά εξαναγκάζονται σε διαβουλεύσεις οι εργαζόμενοι, κάτι που δείχνει με σαφήνεια ότι η διοίκηση απορρίπτει τον ήδη υπάρχοντα Οργανισμό.

Ακούστε τι είπε, για το θέμα αυτό, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΒΦΛ Γεώργιος Τσιμενίδης στην εκπομπή του ENA CHANNEL ΑΝΑΛΥΤΗΣ.

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/ixoi_analitis/19_07/ANALITIS_TSIMENIDIS_19_07.mp3″ colors=”#900345″ id=”1″ nums=”1″]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments