ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 06 Ιανουαρίου 2013
  • Views308

Μια υπόθεση που απασχόλησε, το καλοκαίρι, την τοπική κοινωνία της Καβάλας και η οποία οδηγήθηκε, τελικά, σε δικαίωση των κατοίκων μιας μικρής γειτονιάς της πόλης μας φαίνεται ότι θα έχει και συνέχεια. Ο λόγος για την υπόθεση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας των Vodafone και Wind, οι οποίες είχανε τοποθετηθεί σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Κ. Ράδου 29, χωρίς όμως να διαθέτουν την σχετική άδεια από την περιβαλλοντική υπηρεσία της Π.Ε. Καβάλας. Όπως είχε αναδείξει και το ENA CHANNEL μέσα από συνεχή ρεπορτάζ της δημοσιογραφικής του ομάδας, οι κάτοικοι της περιοχής είχανε αντιδράσει μαζικά στην ύπαρξη των κεραιών (καθώς αγνοούσαν το γεγονός ότι οι 2 αυτές κεραίες είχανε εγκατασταθεί σε διαμέρισμα στην γειτονιά τους) και, μετά από δυναμικές κινητοποιήσεις και εισαγγελικές παρεμβάσεις, είχανε πετύχει την απομάκρυνσή τους από το επίμαχο διαμέρισμα.

Δείτε εδώ το πλήρες χρονικό των κινητοποιήσεων των κατοίκων της Κ. Ράδου

Φαίνεται, όμως, ότι θα έχουμε και άλλα επεισόδια στο σίριαλ της Κ. Ράδου, καθώς σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Vodafone κατέθεσε έφεση κατά της απόφασης για την απομάκρυνση της κεραίας της από την περιοχή, με το δικαστήριο να δικαιώνει την εταιρεία!

Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το σκεπτικό της απόφασης (όπως, άλλωστε, και οι κάτοικοι της Κ. Ράδου), για να δούμε τι μέλλει γενέσθαι…

 

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments