ΔΡΑΜΑ — 14 Ιουνίου 2013
  • Views186

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, στα πλαίσια του έργου «Investment in the health and the prosperity of the children in the Bulgarian – Greek region / IHPCBGR», που είναι  ενταγμένο στο πρόγραμμα Διασυνοριακής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα Βουλγαρία 2007-2013 και υλοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο της Belitsa Βουλγαρίας, διοργανώνει επίσκεψη στη Βουλγαρία  από την Κυριακή 16 Ιουνίου έως την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013, για τη διεξαγωγή της 2ης αθλητικής εκδήλωσης του έργου.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν περίπου 60 Έλληνες αθλητές και αθλήτριες, με συνοδούς και παράγοντες του έργου για την πραγματοποίηση αθλητικών συναντήσεων και αγώνων με αντίστοιχους εκπροσώπους από την Βουλγαρία.

Οι αθλητικές συναντήσεις θα γίνουν στο νέο γυμναστήριο στο Kraisthe του Δήμου Belitsa, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα και στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης του Razlog. Σκοπός των αθλητικών συναντήσεων είναι η καλλιέργεια της συνεργασίας των δύο περιοχών στα πλαίσια του έργου και της ευγενούς αθλητικής άμιλλας ως παράγοντα που ευνοεί την προαγωγή της υγείας και της ευημερίας των παιδιών.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments