ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΚΑΒΑΛΑ — 26 Ιανουαρίου 2013
  • Views206

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=jWBWbUZ07bs[/tube]

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται και σήμερα οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της διοίκησης της ELFE ΑΕ και της ΔΕΠΑ με αντικείμενο την εξέυρεση συμβιβαστικής λύσης, ούτως ώστε να αποκατασταθεί η παροχή φυσικού αερίου στην πολύπαθη Βιομηχανία Φωσφορικών Λιπασμάτων. Οι διαπραγματεύσεις είναι συνεχείς και κοπιαστικές, ωστόσο μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει βρεθεί κάποια συμβιβαστική λύση, καθώς η ΔΕΠΑ εμφανίζεται ανυποχώρητη στις απαιτήσεις της, και δεν αποδέχεται τις προτάσεις της διοίκησης της ELFE ΑΕ.

Την ίδια ώρα τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, τα αποθέματα αμμωνίας μειώνονται με ταχύτατους ρυθμούς και τα μηχανήματα του εργοστασίου κινδυνεύουν με παύση λειτουργίας, κάτι που μπορεί να οδηγήσει στην πλήρη παύση λειτουργίας του εργοστασίου. Οι εργαζόμενοι είναι ανάστατοι, καθώς το ενδεχόμενο αυτό είναι δεδομένο ότι θα τους οδηγήσει στην πόρτα της εξόδου, και πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά – ακόμα και αυτό των δυναμικών κινητοποιήσεων από τις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο διευθυντής του εργοστασίου Ιωάννης Τσάρας ενημέρωσε για την πορεία των διαπραγματεύσεων τους εργαζόμενους της βιομηχανίας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments