ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 25 Μαΐου 2013
  • Views194

Η Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία αποχώρησε απο το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζει ότι

η σημερινή μορφή του κόμματος δεν την εκφράζει πλέον, ενώ παράλληλα μίλησε και για «έλλειψη ταυτότητας» που το ΠΑΣΟΚ δύσκολα θα επανακτήσει και τάχθηκε υπέρ της ίδρυσης νέου κόμματος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Αλλη όψη» της ΝΕΤ, η κ. Διαμαντοπούλου τόνισε πως από το καλοκαίρι δεν έχει συμμετάσχει σε καμία διαδικασία του ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε πως το κόμμα «αυτή τη στιγμή έχει πολύ μεγάλη αδυναμία επανεκκίνησης με τις συγκεκριμένες συνθήκες».

Σε ερώτηση που της έγινε για το εάν η ίδια είναι πλέον ΠΑΣΟΚ, η πρώην υπουργός απάντησε πως ανήκει στο χώρο της δημοκρατικής παράταξης ο οποίος για 40 χρόνια εκφράστηκε από το ΠΑΣΟΚ, μέχρι πρότινος, όχι όμως πλέον, όπως υποστηρίζει.

Τέλος, υπογράμμισε πως η χώρα έχει ανάγκη για την ίδρυση ενός νέου κόμματος με καθαρές θέσεις για έξοδο από την κρίση, για την οικονομία που θα δίνει διεξόδους στο κομμάτι της επιχειρηματικότητας και με συγκεκριμένες θέσεις για την αξιοκρατία στο δημόσιο .

 Σάλος προκλήθηκε και από την δήλωση της Άννας Διαμαντοπούλου ότι έχει ανάγκη από ταπείνωση, ενώ στα λεγόμενα της πρώην υπουργού-παρότι δεν ανέφερε το όνομά της-απάντησε σήμερα από το βήμα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Βενιζέλος.



Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments