ΚΑΒΑΛΑ — 26 Ιανουαρίου 2013
  • Views149

Σκοπός της συγκεκριμένης ημερίδας είναι να έρθουν σε μια πρώτη επαφή αρχάριοι χρήστες με το περιβάλλον Adobe Photoshop και μέσα από την παρακολούθηση τριών Projects να γνωρίσουν και να χρησιμοποιήσουν τα βασικότερα από τα εργαλεία του καθώς και να αντιληφθούν το εύρος των δυνατοτήτων του.

Περιγραφή :

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η ημερίδα θα περιλαμβάνει τρία Projects.

  • Το πρώτο απευθύνεται σε νέους Web Designers που θέλουν να δημιουργήσουν εντυπωσιακά κουμπιά για τις Ιστοσελίδες τους.
  • Το δεύτερο απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν οι ίδιοι να δημιουργήσουν την επαγγελματική τους κάρτα.
  • Το τρίτο απευθύνεται σε λάτρεις της φωτογραφίας (ή ερασιτέχνες φωτογράφους) και τους δείχνει πως μπορούν σε ελάχιστο χρόνο και με απλά βήματα να κάνουν ακόμα πιο εντυπωσιακές τις φωτογραφίες τους.

Σε ποιούς απευθύνεται:

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που τώρα ξεκινάνε την ενασχόλησή τους με την σχεδίαση ιστοσελίδων, σε αρχάριους γραφίστες ή όσους θέλουν να ασχοληθούν με την επεξεργασία φωτογραφίας.

Εισηγητής : Λαγός Παναγιώτης, Εκπαιδευτικός

Απόφοιτος του Τμήματος Εφαρμοσμένης Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας. Εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε δευτεροβάθμια και τριτοβάθμια εκπαίδευση. Ασχολείται με το photoshopεπαγγελματικά τα τελευταία 4 χρόνια. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων στον τομέα της πληροφορικής.

Ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου: 26-01-2013 6:00 pm

Για περισσότερες πληροφορίες :

http://www.sbs-studies.com/%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%B9%CE%B1/%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BF.html?task=view_event&event_id=3

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments