ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΖΩΔΙΑ — 05 Φεβρουαρίου 2013
  • Views160
Κριός
Η αυτοπεποίθησή σας βρίσκεται στα ύψη σήμερα, Κριοί, κι αυτό φαίνεται ήδη από το πρωί. Δεν θα είναι εύκολο όμως, να πείσετε αυτούς που πρέπει για την αγνότητα των προθέσεών σας. Κάντε υπομονή κι αφήστε μερικά πράγματα να τα φέρει ο χρόνος. Δώστε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα φλερτ που δεν ευδοκίμησε με την πρώτη.
Ταύρος
Σε μερικές προβληματικές περιπτώσεις, Ταύροι, απλώς δεν υπάρχουν φταίχτες. Όλοι φέρθηκαν όπως έπρεπε να φερθούν, αλλά κάτι στο τέλος δεν έδεσε. Μην αρχίσετε να απευθύνετε κατηγορίες προς κάθε κατεύθυνση- αποδεχτείτε τις εξελίξεις σιωπηλά. Η Αφροδίτη φέρνει βελτίωση στις φιλικές σας σχέσεις και επιτέλους μερικά δυσάρεστα περιστατικά περνούν οριστικά στο παρελθόν.
Δίδυμος
Η καλοπέραση είναι επιβεβλημένη σήμερα, ακόμα κι αν εσείς είστε αποφασισμένοι να αφοσιωθείτε σε βαρετές δουλειές και υποχρεώσεις. Η διασκέδαση θα σας βρει έτσι κι αλλιώς, γι’ αυτό φροντίστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα. Αν δεν μπορείτε να διαχειριστείτε ένα λεπτό επαγγελματικό θέμα, καλύτερα να το αφήσετε σε κάποιον άλλο. Μη ρισκάρετε χωρίς να υπάρχει λόγος.
Καρκίνος
Σήμερα αισθάνεστε έναν ασυνήθιστο δεσμό να αναπτύσσεται ανάμεσα σε ένα συγκεκριμένο άτομο κι εσάς, και δεν ξέρετε πως πρέπει να αντιμετωπίσετε τη νέα κατάσταση που διαμορφώνεται. Μήπως να δείχνατε τα χαρτιά σας και να το συζητούσατε με τον άμεσα ενδιαφερόμενο; Ο Άρης μετατρέπει τον χώρο της δουλειάς σε εμπόλεμη ζώνη- προσέξτε που πατάτε.
Λέων
Ακόμα και η πιο απλή ιδέα, σήμερα, έχει τη χρησιμότητά της. Μην υποτιμάτε τίποτα και κανέναν, αν δεν σας αποδείξει εμπράκτως την ύπαρξη ή την έλλειψη της αξίας του, Λέοντες. Ετοιμαστείτε να υποδεχτείτε ένα άτομο από τα παλιά, Λέοντες, υπό τελείως διαφορετικούς συναισθηματικούς όρους αυτή τη φορά. Οι άνθρωποι αλλάζουν τελικά …
Παρθένος
Παρ’ όλες τις κακουχίες και τις δυσοίωνες προβλέψεις, ο κόπος και η δουλειά σας θα ανταμειφθούν, Παρθένοι και μάλιστα με πολύ ξεχωριστό τρόπο. Σταματήστε να παραπονιέστε γιατί θα εκτεθείτε (και θα γελάει ο κόσμος). Ο Δίας σας δείχνει με σαφήνεια τον δρόμο που πρέπει να βαδίσετε στα ερωτικά- μην κάνετε ότι δεν τον βλέπετε.
Ζυγός
Μην αφήνετε τη διάσταση των απόψεων να βλάψει τα συναισθήματά σας και τον τρόπο που βλέπετε ένα άτομο. Το ιστορικό σας έχει δείξει ότι βαριέστε εύκολα όσους σας μοιάζουν. Προσοχή στις ερωτικές και επαγγελματικές παγίδες του Κρόνου, σήμερα. Καλύτερα για το συμφέρον σας να πάρετε τον ασφαλή και όχι τον αβέβαιο δρόμο.
Σκορπιός
Δεν είστε υποχρεωμένοι να έχετε δίκιο σε όλα, Σκορπιοί. Δώστε στον εαυτό σας το δικαίωμα να κάνει λάθος και μην τρελαίνεστε με λεπτομέρειες που σε τελική ανάλυση δεν έχουν καμία σημασία. Ένας κοντινός φίλος σας ζητάει βοήθεια, αλλά η ανταπόκρισή σας ίσως βλάψει εσάς σε διάφορα επίπεδα. Βλέποντας και κάνοντας, λοιπόν.
Τοξότης
Σήμερα, καλείστε να διαδραματίσετε το ρόλο του διαμεσολαβητή και είστε οι μόνοι που μπορούν να το κάνουν σωστά. Ό, τι μοιάζει άχαρο σε σας είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για κάποιους άλλους, οι οποίοι σίγουρα θα σας το ανταποδώσουν. Τα αισθηματικά σας παίρνουν περίεργη τροπή και καλό θα είναι να μη βιαστείτε να επέμβετε πριν καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει.
Αιγόκερως
Σε ό, τι αφορά τα προσωπικά σας προβλήματα, είστε εντελώς μόνοι, αυτή την στιγμή. Μην αναζητήσετε βοήθεια σε φίλους και γνωστούς- μόνο εσείς μπορείτε να δώσετε λύση στα βάσανά σας, όσο σκληρό κι αν ακούγεται. Η Σελήνη παίζει παιχνίδια με το μυαλό σας, αλλά η σύγχυση που προκαλεί, θα σας οδηγήσει στο σωστό ερωτικό καταφύγιο.
Υδροχόος
Η σωματική κούραση είναι μια πραγματικότητα με την οποία σιγά σιγά, πρέπει να αρχίσετε να συμφιλιώνεστε, Υδροχόοι. Δεν είναι όλοι οι δρόμοι στρωμένοι με ροδοπέταλα- πάρτε απόφαση ότι χρειάζεται να χύσετε και λίγο ιδρώτα στην πορεία προς την επιτυχία. Μια αλλαγή στην εξωτερική σας εμφάνιση είναι ό, τι πρέπει σήμερα.
Ιχθύς
Είστε σίγουροι ότι το άτομο που έχετε δίπλα σας, σας λέει όλη την αλήθεια; Στη θέση σας θα κράταγα μια πισινή, πάντως. Προτιμήστε να ερευνήσετε μόνοι σας ό, τι μοιάζει ομιχλώδες, γιατί αν είναι να βασίζεστε στις διαβεβαιώσεις των άλλων, δεν θα βγάλετε άκρη. Άνοδος στα οικονομικά, χάρη στη σωτήρια επίδραση του Κρόνου.
Print Friendly

Τα ζώδια σήμερα 26/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 26/10/2016

Οκτώβριος 26, 2016
Τα ζώδια σήμερα 23/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 23/10/2016

Οκτώβριος 23, 2016
Τα ζώδια σήμερα 16/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 16/10/2016

Οκτώβριος 16, 2016
Τα ζώδια σήμερα 15/10/2016

Τα ζώδια σήμερα 15/10/2016

Οκτώβριος 15, 2016

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments