ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ — 13 Δεκεμβρίου 2012
  • Views125

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=JiRL-lqVdZc[/tube]

Ένας 33χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Ρωσίας και πρόσφυγας της Συνθήκης 28ης Ιουλίου 1951, συνελήφθη στους Κήπους Εβρου.

Κατά τον αστυνομικό και διαβατηριακό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του υφίσταται το μέτρο «Αναζήτηση και Σύλληψη με σκοπό την Έκδοση», σύμφωνα με Αναγγελία Διεθνών Αναζητήσεων της Ιντερπόλ Ρωσίας.
Σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, σε βάρος 51χρονου ημεδαπού, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των ερευνών, εντοπίσθηκε μάνδρα στη Δράμα, ιδιοκτησίας του 51χρονου, στην οποία αποσυναρμολογούνται κλεμμένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα και πωλούνται ως ανταλλακτικά. Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη μάνδρα, εντοπίσθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε (5) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, έξι (6) σκελετοί Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτων και ένας (1) κινητήρας οχήματος.
Από την εμπεριστατωμένη αστυνομική και εργαστηριακή έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα οχήματα, οι σκελετοί και ο κινητήρας που εντοπίσθηκαν, είχαν κλαπεί από διάφορες περιοχές της Αττικής κατά το χρονικό διάστημα, Νοέμβριος 2006 έως Σεπτέμβριος 2012.
Μέρος από τα κατασχεμένα, αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ τα υπόλοιπα φυλάσσονται σε αστυνομικές υπηρεσίες μέχρι να αποδοθούν στους δικαιούχους τους.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας για την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης.
Συνελήφθη την Τετάρτη 12-12-2012 το πρωί, στην Καβάλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 31χρονος ημεδαπός, διότι, πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, μαζί με έναν 22χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται, διέρρηξαν γραφεία δημόσιας υπηρεσίας και αφαίρεσαν μια φωτογραφική μηχανή, αξίας 180 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 15 Ευρώ.

Κατασχέθηκαν μια δίκυκλη μοτοσικλέτα και ένα διαρρηκτικό εργαλείο.
Συνελήφθη την Τετάρτη 12-12-2012 το μεσημέρι, στη Χρυσούπολη Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης, 36χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Γεωργίας, διότι, λίγη ώρα νωρίτερα, μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, αφαίρεσαν από κατάστημα έξι (6) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Τα αφαιρεθέντα προϊόντα βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον υπεύθυνο του καταστήματος. Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε επίσης ότι την 28-11-2012, είχαν αφαιρέσει από το ίδιο κατάστημα είκοσι (20) φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments