ΚΑΒΑΛΑ — 20 Μαΐου 2013
  • Views588

Δύο νέες επιτυχίες μαθητών μας κάνουν όλη την Οικογένεια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας υπερήφανη. Συγκεκριμένα, η ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ – μαθήτρια κλασικών κρουστών (Α΄ Ανωτέρας) στην τάξη του Κρίστοφερ Μπάκα – επιλέχθηκε για να συμπράξει με την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης (ΚΟΘ)!

Υπενθυμίζουμε ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο η ΚΟΘ διοργάνωσε ακροάσεις για νεαρούς μουσικούς 8-19 ετών, με στόχο να συμπράξουν ως μουσικοί πλάι στα μόνιμα μέλη της Ορχήστρας σε συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιουνίου 2013 για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής. Η εκδήλωση θα διεξαχθεί σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στους χώρους του.

Έτσι, στην πανηγυρική συναυλία της ΚΟΘ, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας θα εκπροσωπήσουν 2 μαθητές του: η νεαρή βιολονίστρια ΕΛΛΗ ΚΑΝΑΚΗ (10 ετών) και η φοιτήτρια του ΑΠΘ ΒΑΛΕΝΤΙΝΗ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (19 ετών).

Επίσης, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στον νεαρό πιανίστα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΤΑΜΒΑΚΗ, ο οποίος στις 18 & 19 Μαΐου συμμετείχε στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας, προκρίθηκε στον Τελικό και τελικά κέρδισε Β΄ Έπαινο. Ο Κωστής είναι μαθητής της Γιαννούλας Παπάζογλου, όμως λόγω της απουσίας της φέτος μελετάει με τη διακεκριμένη σολίστ Μερόπη Κολλάρου που έχει αναλάβει τους περισσότερους μαθητές της Γ. Παπάζογλου στο ΔΩΚ.

Ευχόμαστε στους ταλαντούχους μαθητές μας ανάλογες κι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες, και πιστεύουμε ακράδαντα ότι το παράδειγμά τους θα αποτελέσει κίνητρο για όλη την Οικογένεια του Δ.Ω.Κ.

Print Friendly

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments