ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 14 Απριλίου 2013
  • Views188

Επίθεση εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η ΔΗΜΑΡ με ανακοίνωσή της, κατηγορώντας το κόμμα της Κουμουνδούρου για ψηφοθηρία με ανυπόστατα σενάρια για εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις του Δημοσίου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πως δεν καταλαβαίνει τον αγώνα που διεξάγουμε για να προχωρήσει η διοικητική μεταρρύθμιση, χωρίς οριζόντιες απολύσεις και με διαδικασίες σύμφωνες με το Σύνταγμα και του νόμους του κράτους. Ψηφοθηρεί καλλιεργώντας ανυπόστατα σενάρια για εκατοντάδες χιλιάδες απολύσεις που τρομοκρατούν τους δημοσίους υπαλλήλους» τονίζει στην ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Αριστερά.

Παράλληλα, προκαλεί τον ΣΥΡΙΖΑ να παρουσιάσει τις θέσεις του για τη διοικητική μεταρρύθμιση – «για το αν χρειάζεται ανασυγκρότηση του Δημοσίου με αξιολόγηση δομών και προσωπικού, ορθολογική κατανομή προσωπικού, κατάργηση φορέων που δεν παράγουν έργο και πειθαρχική αντιμετώπιση όσων είναι υπόλογοι για αδικήματα».

«Περιμένουμε ο ΣΥΡΙΖΑ να μιλήσει για την ουσία, να μας πει επιτέλους μια μεταρρύθμιση που υποστηρίζει» καταλήγει η ανακοίνωση της Δημοκρατικής Αριστεράς, ενώ όσον αφορά στο αίτημα του Αλέξη Τσίπρα για εκλογές κάνει λόγο για «εκτός τόπου και χρόνου πυροτέχνημα».

«Ενδιαφέρει μόνο τον ίδιο ΣΥΡΙΖΑ, που θέλει να εμφανίσει στους ψηφοφόρους του μια εικονική πολιτική προοπτική, για να κρύψει την απουσία εναλλακτικών προτάσεων που τον χαρακτηρίζει» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση και προστίθεται πως η χώρα δεν χρειάζεται μικροκομματικές λογικές.

Print Friendly

Share

About Author

websys

(0) Readers Comments