ΚΟΙΝΩΝΙΑ — 11 Μαρτίου 2013
  • Views169

Η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, στην συνάντηση μας στην Αθήνα δεσμεύτηκε ότι θα έρθει στην περιοχή και ότι θα φέρει το θέμα στην διακομματική επιτροπή της Βουλής των Ελλήνων, όπου η τοπική κοινωνία θα αποσαφηνίσει σε όλους τους βουλευτές που συμμετέχουν σ’ αυτήν, ότι αδιατάραχη στο χρόνο και με στεντόρεια φωνή, λέει όχι στην επένδυση των Χρυσωρυχείων.

Ότι δεσμεύτηκε η κ. Παπαρήγα το έχει κάνει. Θέλω να της πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όταν ήμασταν στην Αθήνα και ήμασταν όλοι προβληματισμένοι με την εξαγγελία του πρωθυπουργού, ήταν αυτή η οποία στάθηκε δίπλα μας, όπως και οι αρχηγοί των άλλων κομμάτων, αξιολογώντας ότι η συγκεκριμένη επένδυση δεν συνάδει με τον στρατηγικό σχεδιασμό, τις αναπτυξιακές προοπτικές και τα προτάγματα της τοπικής κοινωνίας.

Ελπίζω μετά την σχετική αναδίπλωση που έγινε, να πρυτανεύσει η λογική και επιτέλους να απεμπλακούμε απ’ όλη αυτή την ιστορία του χρυσού και να δούμε ξανά τις βασικές αναπτυξιακές προτεραιότητες, σε πλήρη συμπόρευση με όλο τον πολιτικό κόσμο της χώρας.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments