ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΑ — 08 Φεβρουαρίου 2013
  • Views153

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=4bM7dwDe9gM[/tube]

Να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τα πούρα που παρήγγειλε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θέλησε ο πρώην υπουργός Αλέκος Κοντός.Ο κ. Κοντός, μιλώντας, στο Mega αναφέρθηκε στην -καθολικής αποδοχής- πολιτική του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης να στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα (ελληνικής παραγωγής τα επίμαχα πούρα) και να τα διαφημίζει στο εξωτερικό, «αναγκάζοντας» και τους δημοσιογράφους να παραδεχθούν ότι η πρώτη ανάγνωση της έκθεσης του Ελεγκτικού Συνεδρίου δημιουργεί λανθασμένες εντυπώσεις για το θέμα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Άρη Γιαννακίδη για τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Ανακλήθηκε η άδεια λειτουργίας του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Άγιος Γεώργιος» ιδιοκτησίας του Κωνσταντίνου Στασινόπουλου, καθώς η αρμόδια επιτροπή δημόσιας υγείας της Περιφέρειας ΑΜ-Θ απεφάνθη πως λόγω έλλειψης προσωπικού κινδυνεύουν οι ασθενείς.

Η επιτροπή, η οποία αποτελείται από τους Λουκά Γεωργίου, Γενικό Διευθυντή Δημόσιας Υγείας, Γιώργο Αργυριάδη, εκπρόσωπο του Ιατρικού Συλλόγου και Κώστα Παπαντωνίου, πολιτικό μηχανικό, πήρε την συγκεκριμένη απόφαση, καθώς το προσωπικό της Κλινικής έχει προχωρήσει σε επίσχεση εργασίας!

Να σημειωθεί πως οι εργαζόμενοι της κλινικής «Άγιος Γεώργιος» έχουν να λαμβάνουν δεδουλευμένα 25 μηνών. Από την πλευρά της η διοίκηση της υγειονομικής μονάδας, δηλώνει αδυναμία πληρωμών, αφού όπως υποστηρίζει έχει να λαμβάνει από τον ΕΟΠΥΥ νοσήλια ύψους τουλάχιστον 10 εκ. ευρώ.

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments