ΔΡΑΜΑ — 02 Οκτωβρίου 2012
  • Views248

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε στα ΜΜΕ ο Αντιδήμαρχός Παρανεστίου κ. Παρλόγλου, αναφορικά με τα χτεσινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο Παρανέστι Δράμας. Δείτε αποσπάσματα:

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=g5LuHxSpG00[/tube]

Από την αστυνομία εκδόθηκε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρει:

Σε βάρος έξι ατόμων σχηματίσθηκε δικογραφία για αντίσταση, διατάραξη κοινής ειρήνης, στάση και απόπειρα επικίνδυνων σωματικών βλαβών

Έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται άλλα εννέα (9) άτομα

Από τις Αστυνομικές Αρχές, συνελήφθησαν σήμερα (02-10-2012) το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, έξι (6) άτομα, τα οποία συμμετείχαν στα χθεσινά επεισόδια έξω από το Κέντρο Φιλοξενίας Μεταναστών στο Παρανέστι Δράμας (σχετ. ανακοίνωση 01-10-2012).Πρόκειται για πέντε (5) ημεδαπούς, ηλικίας 36, 37, 39, 41 και 42 ετών και έναν (1) 32χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αντίστασης, της διατάραξης κοινής ειρήνης, της στάσης και της απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών.

Επιπλέον, από τις Αστυνομικές Αρχές έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητούνται στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας άλλα εννέα (9) άτομα για συμμετοχή στα επεισόδια, μεταξύ των οποίων και το άτομο που πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο. Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Δράμας.

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι αργά το απόγευμα παραδόθηκε και ο Αντιδήμαρχος Μιχάλης Παρλόγλου, έτσι οι συλλήψεις έγιναν επτά και αφού οι συλληφθέντες κατέθεσαν επί αρκετές ώρες, θα τους απαγγελθούν οι κατηγορίες, θα οριστεί δικάσιμος και θα αφεθούν ελεύθεροι.

Πηγή: dramini.gr

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments