ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 04 Νοεμβρίου 2012
  • Views155

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=Zl1G15-NW2E[/tube]

«Οφείλουμε να σώσουμε τη χώρα από την καταστροφή. Σε κάθε μεγάλη στιγμή μιας χώρας υπάρχουν εκείνοι που αντέχουν και εκείνοι που λιποψυχούν» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας που συγκλήθηκε την Κυριακή εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας επί των οδυνηρών μέτρων και ενώ δοκιμάζεται η συνοχή του κυβερνητικού συνασπισμού. «Η ψήφιση των μέτρων πρέπει να γίνει άμεσα για να πάρουμε την επόμενη δόση» τόνισε ο πρωθυπουργός μιλώντας για επιτέλεση εθνικού καθήκοντος.

«Δεν μπορούμε πια να κάνουμε πίσω» δήλωσε ο κ. Σαμαράς και απηύθυνε έκκληση στα κόμματα της συγκυβέρνησης να στηρίξουν τα μέτρα. Δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται περικοπούν εκ νέου μισθοί και συντάξεις· ανέφερε ότι «παλεύει για ένα ποσό μεγαλύτερο της δόσης των 31,5 δισ. ευρώ», ότι οι αδικίες θα αποκατασταθούν «όταν βγούμε από τα ελλείμματα» και ότι θα καταβάλλουν λιγότερους φόρους τα εισοδήματα μέχρι τις 25.000 ευρώ.

«Καταλαβαίνω ότι κάποιοι, που είμαστε, τώρα μαζί διστάζουν. Κάνω έκκληση να προχωρήσουν μαζί μας μέχρι το τέλος. Πώς μπορούμε να κάνουμε πίσω, τώρα που η Ευρώπη αλλάζει και δημιουργούμε τις προυποθέσεις να βγούμε από την κρίση» είπε ο Αντώνης Σαμαράς.

Σημείωσε πως «σε κρίσιμες στιγμές, υπάρχουν εκείνοι που αντέχουν να πάρουν αποφάσεις και εκείνοι που λιποψυχούν, υπάρχουν εκείνοι που κάνουν το άλμα προς τα εμπρός και εκείνοι που μένουν κολλημένοι στις λάσπες του παλιού» και κάλεσε τους βουλευτές του να δώσουν μαζί τη μάχη απέναντι στους αντιπάλους «που μένουν κολλημένοι στο χθες».

Print Friendly

Share

About Author

Θόδωρος

(0) Readers Comments