ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΘΑΣΟΣ ΥΓΕΙΑ — 28 Ιουλίου 2012
  • Views277

Στον πάγο μπαίνει, μέχρι νεοτέρας, η αναστολή λειτουργίας του παραρτήματος του ΙΚΑ στα Λιμενάρια Θάσου, ένα θέμα που είχε απασχολήσει έντονα, προ μηνών, την κοινή γνώμη του νησιού. Με ανακοίνωση που εξεδόθη από το γραφείο του υφυπουργού εργασίας Νίκου Παναγιωτόπουλου, επισημαίνεται ότι δεν τίθεται, προς το παρόν, ζήτημα αναστολής λειτουργίας του ΙΚΑ Λιμεναρίων, καθώς τα πάντα θα κριθούν μελλοντικά, οπότε και θα ολοκληρωθεί η μελέτη για την αναδιάρθρωση των παραρτημάτων του ΙΚΑ ανά την Ελλάδα. Η εξέλιξη αυτή μόνο ευχάριστη μπορεί να χαρακτηριστεί για τους κατοίκους της Θάσου, και ιδίως του νότιου τμήματος, καθώς η εξυπηρέτησή τους από το ΙΚΑ θα εξακολουθήσει να γίνεται πολύ πιο σύντομα από ότι αν έπρεπε να μεταβούν στο ΙΚΑ του Λιμένα Θάσου.

Ακούστε τι είπε, για το θέμα αυτό, ο δήμαρχος Θάσου Κώστας Χατζηεμμανουήλ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ENA CHANNEL με την Βίκυ Μουντζούρη.

[mp3_embed playlst=”http://videotex.gr/ixoi_analitis/26_07/XATZIEMMANOUIL_THASSOS_26_07.mp3″ colors=”#900345″ id=”1″ nums=”1″]

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments