ΚΑΒΑΛΑ — 26 Ιουλίου 2012
  • Views168

Ενθαρρυμένη από τις τελευταίες κινητοποιήσεις της αστυνομικής διεύθυνσης Καβάλας κατά του παραεμπορίου, τόσο εντός των τοιχών όσο και σε περιοχές όπως η Νέα Πέραμος, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων νομού Καβάλας απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς την αστυνομική διεύθυνση Καβάλας και την δημοτική αστυνομία, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι αρχές για την πάταξη του παραεμπορίου στην περιοχή μας.

Η επιστολή αναφέρει, αναλυτικότερα, τα εξής:

Προς: Τους Διευθυντές της Αστυνομικής Δ/νσης Καβάλας και της Δημοτικής Αστυνομίας Καβάλας

Αξιότιμοι κύριοι,

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούμε με ιδιαίτερη ευχαρίστηση τις δράσεις σας για την πάταξη του παραεμπορίου. Με την παρούσα επιστολή σας παρακαλούμε να δεχθείτε τα θερμά συγχαρητήρια μας για τις εν λόγω κινητοποιήσεις των υπηρεσιών σας, οι οποίες μπορούν να δώσουν μια νότα αισιοδοξίας για το μέλλον των μικρομεσαίων επιτηδευματιών της ραχοκοκαλιάς της τοπικής και της εθνικής οικονομίας.

Ευχόμαστε από την πλευρά σας να συνεχίσετε με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς τους ελέγχους κατά του παραεμπορίου έτσι ώστε να διαμορφώσουν και οι πολίτες ανάλογη κουλτούρα, δηλαδή και να μην αγοράζουν από τον οποιονδήποτε αλλά και να καταγγέλλουν σε εσάς τις παράνομες αυτές πράξεις.

Εμείς ως Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας θα συνεχίσουμε να αναδεικνύουμε αντίστοιχα προβλήματα και εκτός από την κοινοποίηση τους θα είμαστε διαθέσιμοι να συμβάλλουμε, με τον οποιονδήποτε τρόπο μπορούμε, για την επίλυση τους.

Τέλος ελπίζουμε στο μέλλον οι επιστολές μας για συγχαρητήρια να υπερισχύουν αυτών των αγωνιωδών και αγανακτισμένων παραπόνων.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments