ΑΘΛΗΤΙΚΑ — 06 Ιανουαρίου 2013
  • Views176

Ο Φεϊζάλ απέσυρε την προσφορά του για τον ΠΑΟ

Ο Φεϊζάλ απέσυρε την προσφορά του για τον ΠΑΟ

Ο Βλάσης Τσάκας απέστειλε ανακοίνωση του Φεϊζάλ, στην οποία τονίζεται ότι οι απειλές για νομικές ενέργειες εις βάρος τους, αντιμετωπίζονται με… «χαλαρή διάθεση» και εξηγούν γιατί έκαναν πίσω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Φεϊζάλ Αλ Σαούντ

«Υποβάλαμε μια πολύ περιεκτική και απολύτως εγγυημένη πρόταση εξαγοράς του Παναθηναϊκού, η οποία με έκπληξη απορρίφθηκε από τους μετόχους και οδηγηθήκαμε σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, στην οποία οι θέσεις μας αγνοήθηκαν και ο οικονομικός έλεγχος, όπως ζητήσαμε και γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Προσπαθήσαμε μέχρι την τελευταία μέρα, με ένα μπαράζ από ειλικρινείς προσπάθειες από την πλευρά μας, να ολοκληρωθεί το deal, τελικά ζητήθηκε μια πίστωση χρόνου, μόνο δυο εργάσιμες μέρες. Κάτι αναμενόμενο για δουλειές τέτοιου μεγέθους. Δυστυχώς, ο σύλλογος, αποκάλυψε το πραγματικό του «πρόσωπο», απορρίπτοντας την πρόταση, κλείνοντας έτσι τη διαδικασία της εμπλοκής μας. Είχαμε τις καλύτερες των προθέσεων και ένα πολύ φιλόδοξο σχέδιο, το οποίο οικονομικά θα καλύπταμε και θα εφαρμόζαμε.

Ευχόμαστε ότι αυτοί που μας απέρριψαν θα είναι σε θέση να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να οδηγήσουν την ομάδα στον δρόμο που της αξίζει.

Σχετικά με τις απειλές από νομικές ενέργειες εις βάρος μας, τα ακούμε με στωικότητα και τα αντιμετωπίζουμε με χαλαρή διάθεση!!

Λυπούμαστε που δεν έχουμε την ευκαιρία να δώσουμε χαρά στους εκατομμύρια φίλους του Παναθηναϊκού, αλλά ήταν πάνω και πέρα τη δύναμη της θέλησής μας.

Ειλικρινά, ελπίζουμε ότι η παρούσα διοίκηση δεν θα μας χρειαστεί στην προσπάθεια που κάνει και θα βρει λύσεις στις ανάγκες της ομάδας. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συνεργάτες μας στην Ελλάδα, που έκαναν μεγάλες προσπάθειες, κάτω από αντίξοες συνθήκες».

Το μήνυμα του Τσάκα

Πρέπει να ξεκαθαριστεί ότι η ανακοίνωση εστάλη στα αγγλικά, από τον Βλάση Τσάκα, ο οποίος έγραφε το ακόλουθο μήνυμα: «Κύριοι,
σας αποστέλλουμε Δελτίο Τύπου της Αυτού Εξοχότητας Πρίγκιπα Φαϊζάλ.

Με εκτίμηση
Βλάσης Τσάκας».

Επίσης, πρέπει να τονιστεί ότι αρκετά από όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση τα έλεγε χθες ο Βλάσης Τσάκας και μάλιστα δεν δίσταζε να χλευάζει με διάφορα σχόλια τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, για την απόφαση που πήραν να κινηθούν νομικά εναντίον του, όταν μελετήσουν όλα τα στοιχεία.

Πηγή: sport-fm.gr

Print Friendly

Ασημένια η Κορακάκη

Ασημένια η Κορακάκη

Οκτώβριος 08, 2016

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments