ΘΑΣΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ — 17 Ιουνίου 2013
  • Views234

Μπροστά στη νεοφιλελεύθερη τρικομματική λαίλαπα, ο λαός της Θάσου έδωσε χθες, Κυριακή 16 Ιουνίου, μια βροντερή κινηματική απάντηση με τη μεγαλειώδη συγκέντρωση και ογκώδη διαδήλωση στη Σκάλα Ποταμιάς και στη Χρυσή Αμμουδιά. Η τοπική οργάνωση ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θάσου συμμετείχε ολόψυχα με πολυάριθμα μέλη της και βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του αγώνα.

    Χαιρετίζουμε με ενθουσιασμό το βροντερό «ΟΧΙ» των συντοπιτών μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα μέχρι της τελικής νίκης και της ματαίωσης της εκποίησης και της ιδιωτικοποίησης της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας του νησιού μας. Η συμμετοχή μας και η στήριξή μας στη Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα, όπως και σε κάθε νέα κινηματική εκδήλωση, είναι δεδομένη και συνεχής. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ κάθε επίδοξο «επενδυτή» ότι τα καταστροφικά αυτά σχέδια δεν θα περάσουν και θα χρησιμοποιήσουμε για το σκοπό αυτό κάθε νόμιμο τρόπο, τόσο νομικό όσο και κινηματικό. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ότι δεν θα εγκαταλείψουμε αμαχητί στα άπληστα και ληστρικά χέρια τους την πατρογονική μας κληρονομιά και το μέλλον των επομένων γενεών. ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ και επισημαίνουμε τον πάνδημο και ενωτικό χαρακτήρα της αντίστασης και των κινητοποιήσεων, τον οποίο θα διαφυλάξουμε πάση θυσία!

Επιπλέον, καταδικάζουμε απερίφραστα την επιχειρούμενη βίαια και πραξικοπηματική ενέργεια της καταρρεόυσας κυβέρνησης να φιμώσει και να βάλει μαύρο στη δημόσια ραδιοτηλεόραση. Το μαύρο που μπήκε στις οθόνες και στις ζωές μας τις τελευταίες μέρες, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο το χρώμα της πολιτικής τους. Η ίδια η Δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο από τα ακροδεξιά – χουντικά «σταγονίδια» και θα την υπερασπιστούμε με κάθε δυνατό τρόπο, σύμφωνα με την επιταγή του ακροτελεύτιου συνταγματικού άρθρου. Από εδώ και πέρα ο αγώνας δεν είναι μια δυνατότητα αλλά μια ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ όλων των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών.

Print Friendly

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

“Ομάδα Γονεών” ΤΕΒΑ

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments