ΚΟΣΜΟΣ — 05 Αυγούστου 2013
  • Views502

Το εγκατέλειψαν οι ιδιοκτήτες του και τώρα έχει γίνει πόλος έλξης για δύτες και… ψάρια!

Μπορεί αυτό το στριπτιτζάδικο να βρίσκεται σε έναν από τις πιο ωραίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στον κόσμο, όμως για κάποιον περίεργο λόγο οι πελάτες του έχουν πλέον εξαφανιστεί!

Μπορεί αυτό να οφείλεται στην… περίεργη και πρωτότυπη τοποθεσία του – αρκετά μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού – πράγμα τρομακτικό και απωθητικό για πολλούς.

Το Nymphas Show Bar, το οποίο ακόμα διαθέτει στύλο για χορό, ανακαλύφθηκε εκ νέου από τον φωτογράφο Gil Koplovitz κατά τη διάρκεια μιας βουτιάς του στα ανοικτά των ακτών της Eilat στο Ισραήλ.

Έχει περιγραφεί ως το πιο παράξενο stip club στον κόσμο, αλλά ακόμη και ο Koplovitz δεν μπορεί αν είναι σίγουρο εδώ και πόσο καιρό το υποβρύχιο αυτό μαγαζί παραμένει κλειστό.

«Η είσοδος είναι πάνω από το νερό. Οι άνθρωποι έπρεπε να περάσουν μια γέφυρα 230ft γέφυρα και να κατέβουν πολλά σκαλιά για να μπουν. Δεν βρεχόταν κανείς», δήλωσε στη Huffington Post.

Αλλά ενώ το stip club έχασε την αίγλη του και τον κόσμο που κάποτε το γέμιζε ασφυκτικά, οι φωτογραφίες του Koplovitz έχουν γίνει εκείνες τώρα με τη σειρά τους πόλος έλξης για τους ανθρώπους.

Η σκηνή που ονομάζεται «εγκαταλελειμμένο πορνό» και οι φωτογραφίες του έχουν ιντριγκάρει πολλούς ανθρώπους πολύ περισσότερο από ότι θα κατάφερνε ένα άλλο «κλασικό» στριπτιτζάδικο.

Απαθανατίζοντας το μέρος μέσα από τα σκουριασμένα του παράθυρα, φαίνεται πόσο ανέγγιχτο και πόσο καθαρό και γυαλιστερό παραμένει στο εσωτερικό του.

Οι καρέκλες και τα περισσότερα τραπέζια έχουν αφαιρεθεί, αλλά η σκηνή και ο στύλος παραμένουν. Ένα άδειο μπουκάλι μεταλλικό νερό έχει ξεχαστεί σε ένα από τα λίγα έπιπλα που έχουν απομείνει.

Οι μόνοι πελάτες πλέον αυτού του club είναι τα ψάρια που κολυμπάνε γύρω του…

9usyts8r cholbu2w iveoxeel mb23nh9q vdhtz3fk z0dgh69p

Print Friendly

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Οκτώβριος 25, 2016

Share

About Author

webmaster

(0) Readers Comments