ΚΟΣΜΟΣ — 08 Μαρτίου 2013
  • Views189

Και τους αιφνιδίασε προκαλώντας πολύ γέλιο!

O θαυμαστός κόσμος της διαφήμισης και του μάρκετινγκ, καμιά φορά μπορεί να φτάσει στα άκρα προκειμένου να καταφέρει το στόχο του, ο οποίος φυσικά είναι η δημιουργία εντυπώσεων και κατ’ επέκταση οι υψηλές πωλήσεις του εκάστοτε προιόντος!

Ωστόσο, καμιά φορά οι δαιμόνιοι διαφημιστές προκειμένου οι πωλήσεις να ανέβουν, βάζουν σε εφαρμογή έξυπνα μέσα, που στην προκειμένη είναι το στοιχείο του αιφνιδιασμού και φυσικά του reality!

Μία τέτοια, άκρως πρωτότυπη και ιδιαίτερη θα λέγαμε ιδέα, ήρθε στην ομάδα της αγαπημένης μάρκας NIVEA για τη διαφήμιση της νέας της σειράς αποσμητικών. Ανυποψίαστοι άνθρωποι σε αεροδρόμιο της Σουηδίας λοιπόν, και ενώ περιμένουν την πτήση τους, βλέπουν τα πρόσωπά τους να φιγουράρουν σε εφημερίδες και ανακοινώσεις, ως επικίνδυνοι κακοποιοί τους οποίους και αναζητά η αστυνομία!

Όπως ήταν φυσικό, οι επιβάτες αιφνιδιάστηκαν ενώ έμειναν να κοιτάζουν απορημένοι την ασφάλεια του αρεοδρομίου να τους πλησιάζει προκειμένου να ξεκαθαριστεί η κατάσταση! Και εκεί που τα έκπληκτα και ανυποψίαστα «θύματα» περίμεναν τη… σύλληψή τους, οι άντρες της ασφάλειας τους πλησιάζουν και τους ανοίγουν ένα βαλιτσάκι με… αποσμητικά κατά της έντονης εφίδρωσης!

Δείτε την πρωτότυπη και ξεκαρδιστική διαφήμιση…

Print Friendly

Share

About Author

Ena Channel

(0) Readers Comments